Annonce
Navne

Oversigt: Disse nekrologer og mindeord bragte vi i juli 2021

Johan Schultz arbejdede i 32 år hos politiet i Vejle, inden han vendte tilbage til sin tidligere beskæftigelse som chauffør. Han døde 15. juli som 84-årig. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Nedenfor har vi samlet links til de 13 nekrologer og mindeord, vi bragte om personer i vores dækningsområde i årets syvende måned.

Tilbageblik: Vi oplever stor interesse for de nekrologer og mindeord, vi bringer, hvilket er baggrunden for denne månedsoversigt for juli 2021.

Oplever du selv den sorg at miste en kær og ønsker, at vi laver en nekrolog, er du altid velkommen til at kontakte navneredaktionen på navne@jyskemedier.dk eller 7627 2009.

Du er også velkommen til at skrive mindeord (i udgangspunktet på maksimalt 200 ord) og sende det til navne@jyskemedier.dk - gerne med et foto af afdøde.

Annonce

Herunder følger julis nekrologer og mindeord om personer med tilknytning til Horsens Folkeblads, Vejle Amts Folkeblads og Fredericia Dagblads dækningsområde - klik på navnet for at komme frem til artiklen.

Afdøde fra Horsens-området

Jørgen Skovgaard Petersen, Sejet, Horsens, blev 86 år Hans base var gården Christiansminde ved Horsens Fjord. Landmanden var et foreningsmenneske, der desuden gik op i bl.a. fodbold, billard og golf.

Jørgen Skovgaard Petersen blev 86 år. Privatfoto
Annonce

Afdøde fra Vejle-området

Torben Ølholm, Egtved, blev 75 år Han voksede op i Østbirk, blev udlært typograf i Brædstrup og fik midt i 1980'erne base i Egtved, hvor han og hustruen Bente drev Egtved Bogtrykkeri og Egtved Posten i tæt på 20 år.

Torben Ølholm sammen med hustruen Bente Ølholm i 2005, som var det år, hvor de solgte Egtved Posten til Vejle Amts Folkeblad. Arkivfoto

Johan Schultz, Vinding, Vejle, blev 84 år Med erfaring fra hovedstaden blev han den første motorcykelbetjent ved Rigspolitiets færdselsafdeling i Vejle, hvor han arbejdede i 32 år. Sideløbende drev han og hustruen Tove fritidslandbrug i Gl. Sole, inden de flyttede til Vinding i Vejle i otiummet. Herfra begyndte Johan Schultz at køre turistbus. Han var desuden bl.a. engageret i Det Konservative Folkeparti. Svogeren Vagn Folkmann Schultz skrev mindeord om ham.

Paul Erik Sonne, Kollemorten, Give, blev 81 år Han blev i 1966 lærer i Kollemorten, hvor han mødte Elin, som han stiftede familie med. Han engagerede sig i landsbyen på flere fronter, også efter jobskifte til først Thyregod Skole og senere daværende Give Kommune som erhvervskonsulent og ungdomskonsulent.

Paul Erik Sonne kæmpede i mange år for Kollemorten. Han blev 81 år. Privatfoto

Ole Brandt Andersen, Egtved, blev 55 år En ven skrev mindeord om ham.

Annonce

Afdøde fra Fredericia-området

Jens Dueholm, Fredericia, blev 72 år Han var tidligere formand for Dansk Folkeparti i Fredericia og gjorde et stort arbejde for at samle partiet efter det seneste kommunalvalg, lyder det i mindeordene.

Annonce

Afdøde fra Hedensted-området

Henry Breinbjerg, Vester Ørum, Uldum, blev 85 år I 1960 overtog han sin fars tømrer- og snedkerforretning, som han drev, indtil han afsluttede sit arbejdsliv som ostelager-medarbejder. I 40 år sad han i bestyrelsen for Bøgballe-Vester Ørum Vandværk, i 30 år var han aktiv i hjemmeværnets luftmeldekorps, og ikke mindst var han engageret i Sindbjerg Sogns Lokalhistoriske Forening.

Annonce

Afdøde fra Odder-området

Henning Blond Povlsen, Ajstrup, Malling, blev 87 år Han og hustruen Grethe drev købmandsforretning i Ajstrup fra starten af 1969 til slutningen af 1999. Henning Blond Povlsen engagerede sig i flere bestyrelser og var et aktivt menneske, der bl.a. spillede volleyball, til han var 80 år.

Jørgen Fogh Rasmussen, Beder, blev 88 år Den tidligere opdrætter og stutteriejer havde heste som omdrejningspunkt i sit arbejdsliv.

Annonce

Afdøde fra Billund-området

Allan Hoff Kloster Jensen, Grindsted, blev 42 år Han var ansat i et renovationsfirma og døde pludseligt af en blodprop i hjertet.

Ib Kamp, Grindsted, blev 72 år Han arbejdede bl.a. som lagerforvalter, og en tidligere kollega skrev mindeord om ham.

Britta Nielsen, Sdr. Omme, blev 63 år Venner fra kortklubben skrev mindeord om hende.

Annonce

Afdøde fra Nr. Snede-området

Der var ingen nekrologer eller mindeord fra Nr. Snede og omegn i juli.

Annonce
Vejle For abonnenter

Medarbejder på plejecenter er dybt frustreret: - Lige nu er det egentlig kaos

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

323 dage efter corona har Helle fået besked fra senfølgeklinik: Det svarer til en hjerneskade - og det kan blive kronisk

Erhverv For abonnenter

Martin og Allan drak en flaske Ron Zacapa-rom, da de udtænkte deres prisvindende virksomhed: Nu er de blevet købt af amerikanere og har kunder i 26 lande

Alarm 112

Aggressiv gæst kunne ikke få udleveret sin jakke i garderoben - det var der dog en god grund til

Debat For abonnenter

Ældre, demente og personalet på plejehjem råber om hjælp: Tak for opråbet, Nancy Marie og Mie - I er hverdagens helte

Vejle

Vejles måske mindste fødevarebutik synger på sidste vers: - Jeg er så ked af det

Egtved For abonnenter

Nej, Jelling, I har ikke kommunens kedeligste rundkørsler - det har vi

Sport

Chris Anker Sørensen er død: - En stor cykelrytter og et endnu større menneske

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Afgørende vej skal lukkes for trafik igen: Ukendte ledninger forhindrede arbejde med kæmpe-rør

Danmark

Giftige svampe kostede Tikko livet: Nu melder dyrehospital om flere døde hundehvalpe

Navne

Stifter af designkoncern med base i Horsens er død: Benny gjorde sine designdrømme til virkelighed

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Ugens dyreste fik hammerslag ved 8.900.000 kroner

Erhverv

Kærestepar har købt velkendt butiksejendom: - Det er den største Ikea-test, vi kan tage sammen

Annonce