Annonce
Vejle Boldklub

På ét punkt er situationen i VB netop nu den bedste, siden træner Peter Sørensen trådte til

Peter Sørensen og VB mangler to superligakampe i 2021. Den første spilles på søndag, når det gælder udekampen mod Randers FC, mens den anden ligger mandag 29. november, når FC Midtjylland kommer til Vejle. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
VB-træner Peter Sørensen har ikke tidligere i sin tid i klubben haft så mange spillere til rådighed som netop nu.

Vejle: På ét punkt er situationen i Vejle Boldklub den bedste, siden Peter Sørensen for cirka tre måneder siden trådte til som træner i klubben; det mandskabsmæssige.

- Det ser godt ud for os, konstaterer Peter Sørensen.

Det konstaterer han dog med det forbehold, at flere i øjeblikket er ude af hans hænder, da de befinder sig på opgaver med deres respektive landshold.

Annonce

Skadeslisten er kort, og flere af de spillere, som tidligere på sæsonen døjede med formen, er for alvor ved at være i omdrejninger.

To spillere genoptræner

Blot to spillere fra førsteholdstruppen holdes i øjeblikket ude, og det er to spillere, som Peter Sørensen endnu ikke har haft til rådighed, da de også var en del af skadeslisten, da Peter Sørensen trådte til.

Den ene er Thomas Gundelund, som fortsat genoptræner, efter han tidligere på året gennemgik en operation for en knæskade, og mens den anden er den unge russer Ivan Repyakh, der holdes på grund af en korsbåndsskade.

Ellers er alle i træning, og det gælder også anfører Jacob Schoop, der har været ude på grund af en forstrækning, der forhindrede hans deltagelse, da VB inden den igangværende turneringspause vandt over Sønderjyske.

Desuden er Tobias Mølgaard tilbage i fuld træning, efter i sidste uge fik et par fridage for at komme over småskavanker.

- Torsdag regner jeg med, at vi har samling på hele truppen og har det fulde overblik i forhold til Randers-kampen, siger Peter Sørensen.

Annonce

Angribere i klar bedring

Peter Sørensen kan dog allerede inden, landsholdsspillerne er tilbage, glæde sig over fremgang hos flere af de spillere, som kom til klubben uden ret meget fodboldbold i benene.

En spiller som Luka Djordevic er ifølge Peter Sørensen i klar bedring, og desuden fremhæver VB-træneren Dominic Vinicius, som gjorde comeback forrige søndag mod Sønderjyske.

- Det ligner, at vi har stort set alle til rådighed nu, og sådan har det ikke tidligere været i min tid i klubben, siger Peter Sørensen.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Erhvervsområde midt i byen er dødsdømt og erstattes af 110 boliger i løbet af de kommende fire år: Det kan du vente dig

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de eventyrlige julelys på den velbesøgte villavej: 'Det kan godt være svært at komme ud af indkørslen mellem klokken 17 og 18'

Alarm 112 For abonnenter

Politiet forbyder båthorn i Sandvad: 'I må gerne demonstrere, men det skal være i stilhed' - lokalrådsformand føler, at staten giver de utilfredse mundkurv på

Billund

Skal de ældre nu trille helt op i nordvestbyen?

Jelling For abonnenter

Vejles borgmester vidste ikke, hvornår beboerne på Center Sandvad ville flytte ind - Udlændingestyrelsens svar er uklart

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Vejle For abonnenter

Vores madanmelder gæster indisk restaurant i Vejle: Tam og kedelig oplevelse - og hvor i alverden var mangosaucen?

Vejle Boldklub

Så kom han på tavlen igen:  Dominic Vinicius scorede, da VB vandt over OB

Alarm 112

Iskolde tyve kom på besøg, mens husets ejer var i bad: Det kan være en del af noget større

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Erhverv

Kæmpe tilflytning til Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart kan mærkes hos leverandør: Skal levere varme til 32.000 nye huse

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Hedensted

177 grunde revet væk: Nu vokser stor-udstykning med to etaper mere

Annonce