Annonce
Debat

På mange måder er ordet balance kendetegnende for Konservative

Søren Vanting. Pressefoto

Læserbrev. Det Konservative Folkeparti er Danmarks tredjestørste kommunalparti med rødder solidt plantet er jorden, der gør at vi ikke vælter i en storm, men samtidigt er lysåbne for samfundets udvikling.

Om vi har pandemi, krig eller økonomiske kriser, så kan du konstant stole på, vi reformerer og udvikler samfundet i den hastighed, der nu må være.

Vi skal bygge videre på vores erfaringer og værdier. Med andre ord forandre for at bevare.

Det Konservative Folkeparti er/har været placeret som et borgerligt centrum-højre parti, der rummer både sociale, liberale og nationale værdier.

På mange måder er ordet balance kendetegnende for Konservative. Nogle af de temaer, der på den baggrund er vigtige for Det Konservative Folkeparti i Hedensted Kommune til kommende kommunalvalg:

At styrke vores folkeskole, der på én gang er det bedste udgangspunkt både for dannelse og faglig læring.

At beskytte de værdier, der ligger i vores natur og miljø. De må ikke blive ofre for udviklingen.

At styrke de personlige ansvar og målrette flere af de offentlige ydelser til de udsatte, så flere selv må tage ansvar og være selvforsørgende.

Disse skal belønnes med mindre skat, efter kommunen har fået styr på likviditeten og økonomien.

Virksomhederne efterspørger bedre infrastruktur. Derfor skal vi politisk gøre, hvad vi kan for at løse det. Ellers flytter produktion og beskæftigelse til andre kommuner.


Målet skal være, flere vil investere i området, og vi dermed bliver en vinderkommune. En de andre kan se op til, en best case. Vi skal gøre det bedre.

Søren Vanting


Målet skal være, flere vil investere i området, og vi dermed bliver en vinderkommune. En de andre kan se op til, en best case. Vi skal gøre det bedre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Se Knuds første stik: 766 fik med nålen på den store vaccinationsdag - og der er plads til endnu flere

Sport

Give starter ligaen i København

Annonce