Annonce
Debat

På med ja-hatten, Coco!

Kris Jensen Skriver (S) mener, at politisk mesterlære kan tænde en gnist for lokalpolitik. Arkivfoto: Chresten Bergh

Læserbrev: Kære Coco Kjærgaard.

Velkommen i lokalpolitik. Jeg glæder mig over, at du har tid, lyst og energi til at være på stemmesedlen den 16. november. I et aktivt lokaldemokrati har vi brug for mange kandidater, der repræsenterer kommunen bredt. Også i forhold til alder.

Vi ved, at det er svært at få unge til at stille op. Både til kommunalvalget men også til bestyrelser med videre. Det skal vi da tage alvorligt, og jeg vil kraftigt anbefale, at man stiller op, hvis man har tiden og lysten.

Annonce


Det her handler ikke om at tale ned til unge mennesker. Det handler derimod om at tage unge mennesker alvorligt.

Kris Jensen Skriver (S)


Jeg har selv haft stor fornøjelse af udvalgs- og bestyrelsesarbejde i foreningsregi i mange år, ligesom mine syv år i Byrådet har givet mig rigtig meget. Begge dele startede jeg med som relativt ung. Nu vil de unge nok mene, at jeg er en af de gamle.

Mit mål som mentor i politisk mesterlæreforløbet er at bringe mine erfaringer i spil og måske derved tænde en gnist hos et ungt menneske. Det ville være stort. Derudover er jeg sikker på, at jeg selv kan lære en masse.

Er man i alderen 13-25 år og har lyst til at snuse til det lokalpolitiske, så er forløbet om politisk mesterlære en rigtig god mulighed, som jeg gerne vil kvittere Ungdomsskolen for at stå bag. Indholdet i forløbet mellem den unge og den politiske mentor vil naturligvis være forskelligt afhængigt af, om man er 13 eller 23.

Det her handler ikke om at tale ned til unge mennesker. Det handler derimod om at tage unge mennesker alvorligt og give dem en unik mulighed for at komme helt tæt på og samtidig lære nogle ting. Så på med ja-hatten Coco!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Den ene gravede have - den anden ligger syg og har lånt krykker: Vandrekammerater tager ny udfordring næste år

Alarm 112 For abonnenter

87-årig døde ved brand i ældrebolig: Der var hverken røgalarm eller sprinkler i lejligheden

Annonce