Annonce
Give

På sommertur til marsken

Det er ingen overdrivelse at sige, at der er fladt i marsken. Klægager er i øvrigt kåret som landets smukkeste bondegård. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Lindeballe: Det kan nemt blive en flad oplevelse at tage med på sommerudflugten med Ældregruppen Lindeballe, Åst og Uhe.

I år går turen nemlig marsken. hvor det højeste punkt nemt kan blive middagsbordet. Middagen stilles i øvrigt frem på "Den gamle Digegreves Gård", der ligger lidt øst for Ballum. Gårdens officielle navn er Klægager, og det siger måske også lidt om jorden, gården er bygget på.

Om det forholder sig sådan, får man at høre onsdag 14. august, hvor der i forbindelse med sommerudflugten både er middag, fortælling og rundvisning på Klægager. Først er der dog en guidet rundtur. Den hedder "Spor i marsken", hvor Christian Lorenzen fra Klægager fortæller om marsken fra istid til nutid.

Efter middagen er der afgang til Schackenborg slot. Her er der også en guidet rundtur.

Sommerudflugten starter med afgang fra Lindeballe Forsamlingshus klokken 8. På turen mod sydvest serveres der formiddagskaffe i bussen. Her serveres også eftermiddagskaffen efter rundturen på Schackenborg slot. Deltagerne forventes at være tilbage i Lindeballe klokken 18.

Prisen for at være med er 350 kroner. Tilmeldingen skal ske til enten Astrid Jensen på telefon 2658 3288 eller til Rita Lomholt på 5217 5292 senest 6. august.

Der skulle være enkelte ledige pladser til de hurtige. Det er først til mølle eller en lang næse.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce