Annonce
Kultur

På vej væk fra bunden: Give landede tredie sejr i træk

Sebastian Hansen blev både topscorer med 7 mål og matchwinner med sejrsmålet sat ind i sidste minut, da Give besejrede Silkeborg-Voel med 21-20. Foto: Jim Hoff
Med en spildprocent på godt og vel 55 og en redningsprocent af keeperteamet på flotte 50 kunne Gives 2. divisionsmandskab fredag aften tage fra Silkeborg-Voel med en knivskarp 21-20 sejr. Matchwinner i sidste minut blev Sebastian Hansen.
Annonce

GIVE: Det begynder så småt at ligne noget for Gives 2. divisionshold, som efter en skidt start på turneringen nu med den tredie sejr på stribe godt og grundigt er ved at arbejde sig væk fra bundregionen i rækken.

Fredag aften var Give på visit i Voel-hallen, hvor modstanderen Silkeborg-Voel blev besejret med 21-20 efter en meget tæt affære.

Give lagde, med den mentale medvind fra to sejre i rap, ud i forrygende stil og førte 5-1 efter 10 minutters spil. Men så var det også slut med de offensive fortræffeligheder, idet Givespillerne nærmest stod i kø for at levere et bud på aftenens afbrænder i Voel-hallen.

Det betød, at hjemmeholdet stille og roligt spiste op af gæsternes forspring, og ved pausen var måltavlen domineret af fire et-taller: 11-11.

Efter pausen forblev det tæt og intenst lige til sidste minut. Spændingen var ulidelig for de mange medrejsende Givetilskuere, men i sidste minut traf playmaker Sebastian Hansen en beslutning om, at de to points skulle med hjem til Give og smadrede kuglen i kassen til slutresultatet 21-20.

Annonce

"Også en kvalitet at vinde på en dårlig dag"

Cheftræner Martin Schmidt glædede sig over sejren og den massive opbakning fra Givefolket.

- Der var ligesom to højdepunkter, vi skal fæste os ved her i aften: Vi vandt, og på tilskuersiden var vi klart i overtal. Igen en fantastisk opbakning fra vores tilskuere, det er ganske enkelt imponerende, konstaterede Schmidt umiddelbart efter kampen.

Han var så til gengæld knap så imponeret over sine spilleres effektivitet i angrebsspillet.

- I dag kører vi med en spildprocent på over 50. Til gengæld er vi stærke i forsvaret, og de to keepere Karsten Tietje og Jakob Skov leverer tilsammen en redningsprocent på de 50 - det er bestemt godkendt, og det er på den konto, vi henter denne vigtige sejr, lyder vurderingen fra Martin Schmidt, der er tilfreds med, at man på en dårlig dag formår at hente to livsvigtige points.

Mål for Give: Sebastian Hansen 7, Simon Madsen 3, Kevin Wonsild 3, Martin Frandsen 3, Magnus Taulbjerg 2, Mads Overgaard 1 og Frederik Skov 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce