Annonce
Ikast-Brande

Påskelørdag med gang og sang - og lidt kaffe

Gåture er blevet vældigt populært, og motionsgruppen "Nørre Snede - Bevæg dig for livet" arrangerer derfor en påskemarch lørdag 3. april. Arkivfoto: Poul Skøtt
Nørre Snede - Bevæg dig for livet" arrangerer påskemarch lørdag 3. april, og samtidig vil der være musik i byen.

Nr. Snede: Lørdag 3. april -  påskelørdag - bliver der påskemarch i Nr. Snede. Den nye motionsgruppe "Nørre Snede - Bevæg dig for livet" arrangerer marchen, der begynder klokken 9 fra turisthytten på Torvet i Nørre Snede.

Det er gratis at deltage, og man kan oven i købet vinde gavekort, fortæller Britta Lund, der er tovholder i "Nørre Snede - Bevæg dig for livet". Man melder sig til hos Britta Lund på  telefon 26 11 44 90 - gerne sms. Sidste frist er fredag 2. april kl. 8.

Deltagerne opfordres til at møde op 15 minutter før, så man kan være klar til at gå kl. 9. Ruten er på otte kilometer og følger den ydre hjertesti.

Tre gavekort er på spil - et på 1000 kroner og to gavekort på 500 kr. Gavekortene kommer i spil i en konkurrence, som man deltager i ved at svare på spørgsmål undervejs på ruten. Efter gåturen afleverer man et svarskema i boksen ved turisthytten.

Blandt de korrekte besvarelser trækkes lod om gavekortene samme dag kl. 11.30. Vinderne bliver kontaktet.

Gavekortet kan bruges hos medlemmer i Nørre Snede Erhvervsforening. Med gavekortet følger en medlemsliste på erhvervsforeningens medlemmer, så man kan se, hvor man kan bruge gavekortet.

Annonce

Kan tilpasse antal

Umiddelbart er der lagt op til, at tre gå-værter drager afsted med hver en flok på 25 deltagere, men deltagerantallet vil afhænge af, hvor mange tilmeldinger, der kommer.

- Vi kan tilpasse antallet ved at øge antallet af gå-værter. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet, så nu må vi se, hvor mange vi bliver. Vi opfordrer til, at man tager familie eller naboer med, siger Britta Lund.

Britta Lund, formand for Nørre Snede Erhvervsforening, er med til at arrangere påskemarchen, og hun er begyndt at tage imod tilmeldinger. Arkivfoto: Peter Hald

I de senere uger er gå-ture og andre former for motion blevet vældigt populært. "Nørre Snede - Bevæg dig for livet" er i købet af blot tre uger nået op på 249 medlemmer, oplyser Britta Lund.

Det er blevet lidt nemmere at få flere sammen. På grund af de nye regler for udendørs forsamling betyder det, at gå-værterne hver må gå med 50 personer, da de er registreret i organisationen "Bevæg dig for livet" eller hos Højderyggens Gymnastik Forening (HGF). Ønsker man som privat person at arrangere en tur, er man velkommen til det. De nye regler betyder, at privatpersoner må arrangere ture med i alt 10 personer, fortæller Britta Lund.

"Nørre Snede - Bevæg dig for livet" arrangerer hver uge faste gå-ture. Mandag kl. 17 er der en rute på tre kilometer, og torsdag kl. 19 er der en rute på fire km. Desuden er der cykelture og andre former for motion.

Annonce

Musik og sang

Påskelørdag i Nørre Snede vil også byde på andre aktiviteter, der kommer til at passe godt sammen med marchen.

Musikeren Søren Raffnsøe Hultberg vil optræde som gademusikant fra klokken 11 og et par timer frem. Han er blevet inviteret af lokalrådet til at underholde.

Det vil foregå på den måde, at Søren Raffnsøe Hultberg vandrer rundt med sin akustiske guitar og spiller populære pop- og rocksange forskellige steder i byen.

- Det bliver sådan lidt gademusikant-agtigt. Jeg vil stile mig op et sted, for eksempel ved springvandet på torvet og gå videre til et andet sted. Måske vil jeg oven i købet gå og spille samtidigt, siger Søren Raffnsøe Hultberg, der ud over at være musiker og sanger også er souschef ved Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole.

Ud over musik vil der også vanke kaffe og kakao. Menighedsrådet vil nemlig servere kaffe og kakao ved turisthytten i tidsrummet fra klokken 10.30 til 12.30. Kaffen er sponseret af Nørre Snede Kafferisteri og kakaoen af NS Auto.

Samtidig vil Nr. Snede Kirke arrangere udendørs salmesang fra klokken 11.15 på pladsen foran kirkedøren i Nørre Snede. Anne Mette Bech er forsanger, og der bliver sunget påskesalmer, oplyser sognepræst Arne Kiel Nielsen. Der må være op til 50 personer på kirkegården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bytte-bytte-bygrund: Borgmester gør klar til at afgive en pæn bid af Sønderbrogade

Navne For abonnenter

Sanne har været bagerjomfru i 25 år: Uden hende var butikken ikke den samme

Annonce