Annoncørbetalt indhold

Påskeudflugt til Bakken

Er I i tvivl om hvad I skal bruge jeres påskeferie på? Så skulle I tage at besøge Bakken, en forlystelsespark der kan prale af at være verdens ældste. Den ligger i Jægersborg Dyrehave ved Klampenborg ca. 12 km nord for København.

Indholdet er sponsoreret

På Bakken er alle aldre velkommen, og med de 32 forlystelser der er at vælge imellem, er der noget for alle lyster. Bakkens oplevelser og aktiviteter i påsken er mange. I kan blandt andet hjælpe Kristian fra Ramasjang med at løse dagens mysterium, som foregår ude på Bakken. Mød også Kalle Kronhjort, Bakkens maskot, til en krammer hver dag, og find Pjerrot i sit grønne hus til en historiefortælling for hele familien.

En tur for hele familien

Med Bakkens store udbud af underholdning og de mange aktiviteter i påsken, er det et ideelt valg for jer, der skal afsted på en hyggelig familietur. Der er forlystelser for både små og store børn, for voksne og for ældre. Hvis man foretrækker at sidde forlystelserne over, er der flere grønne områder, der kan nydes i mellemtiden. Man kan også spise en lækker frokost eller middag, på en af de hyggelige spisesteder der findes på Bakken.

En anden hyggelig påskeaktivitet, er Bakkens Øltour, hvor I besøger otte pubber og barer på Bakken. En påskeaktivitet for dig, der elsker lækre specialøl.

Gratis entré

Bakken har altid gratis entré. Der skal dermed kun betales for billetter eller turbånd, for dem i selskabet der ønsker at prøve forlystelserne. Dette kan være en oplagt mulighed, for at samle hele familien og tage en tur på Bakken. Da I på denne måde kan tage på en dejlig påskeudflugt, uden at tage den helt store pengepung frem, for dem i selskabet der ikke vil prøve forlystelser, kan blot tage med for hyggens skyld.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.