Annonce
forside

Pølsevogn stod i flammer to gange på én uge - nu efterforsker politiet brandene som påsatte

Natten til fredag var den gal igen. Da måtte brandvæsenet for anden gang på bare én uge rykke ud til Koldingvej for at slukke brand i pølsevognen. Arkivfoto

Først ville man ikke gisne om årsagen til brandene i Byens Pølsevogn på Koldingvej. Men nu mener politiet, at de højst sandsynligt er antændt med vilje og leder efter en gerningsmand.

Vejle: Det er trods alt lidt for påfaldende med to brande inden for bare én uge.

Sådan konkluderer Sydøstjyllands Politi om Byens Pølsevogn på Koldingvej. Den stod første gang i flammer natten til sidste søndag og igen natten til i fredags.

Lige efter ville ordensmagten ikke gisne om, hvorvidt brandene var påsatte. I dag udtaler man sig mere klart.

- Det brænder præcis samme sted to gange inden for få dage. Det er påfaldende, og vi arbejder nu ud fra en hypotese om, at brandene er antændt med vilje, siger politikommissær Jens Lund.

Ligesom at det er bemærkelsesværdigt med to brande på så kort tid, så undrer det også, at de begge er startet i baglokalet, hvor der umiddelbart ingen risiko er - eksempelvis langt fra frituregryden.

Artiklen fortsætter efter opslaget.

Annonce

Vi har ingen mistænkte på nuværende tidspunkt.

Jens Lund, politikommissær

Gransker spor fra stedet

I et interview med Vejle Amts Folkeblad rettede forpagter Jane Pedersen, også kaldet "Bedste", en mistanken mod en bestemt, men unavngiven person. Ifølge politikommissæren har politiet dog endnu ingen i kikkerten, men leder med lys og lygte blandt andet ved hjælp af dna-spor.

- Vi har ingen mistænkte på nuværende tidspunkt, og det er nyt for mig med det konkrete tip. Men har vi fået det, er det selvfølgelig blevet undersøgt, mener Jens Lund og beder offentligheden om hjælp.

- Ved nogen noget, så hører vi gerne nærmere. Vi er naturligvis meget interesserede i vidner, tilføjer han.

Har man hørt eller ved noget, ringer man som altid 114.

Pølsevognens ejer David Allermand mener, at den kan åbne igen om få uger. Han ejer i forvejen lignende madsteder i Give, Bjerre, Juelsminde, Kjellerup og Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce