Annonce
Billund

Pølsevognen får nye ejere og flytter ind på Nørre Torv i Grindsted

Dorthe Eienstrand og Johnny "Murer" Christensen har købt Jan The Pølsemanns pølsevogn, som de har fået tilladelse til at stille op på Nørre Torv. Foto: Martin Ravn

Den 24. august kommer der fast en pølsevogn på Nørre Torv. Det er Dorthe Eienstrand og Johnny "Murer" Christensen, der har købt Jan The Pølsemanns pølsevogn.

Grindsted: Fra den 24. august bliver det igen muligt at købe hotdogs og ristede pølser med brød i bymidten i Grindsted.

Dorthe Eienstrand Christensen har nemlig købt Jan The Pølsemanns pølsevogn, og hun har fået tilladelse til at stille den op på Nørre Torv i Grindsted. Det kommer til at ske under navnet: "Alle Tiders Pølsevogn".

Hun skal dog ikke være helt alene om at drive pølsevognen, da gemalen, byens legendariske murer, Johnny "Murer" Christensen, skal hjælpe til i weekenderne, og det bliver også ham, der kører pølsevognen ned på Nørre Torv hver formiddag, og han skal også køre den hjem til privaten på Jørgen Glavindsvej 1 hver aften.

Annonce

Pølsevognen

Dorthe Eienstrand og Johnny "Murer" Christensen åbner pølsevognen, Alle Tiders Pølsevogn, den 24. august på Nørre Torv.Det er Jan The Pølsemanns pølsevogn, der tidligere stod på Chr. Lundsgaardsvej, som parret har købt.

Planen er, at Alle Tiders Pølsevogn skal have åbent hver dag fra klokken 11 til klokken 19.

I øjeblikket er ægteparret i fuld gang med at gøre pølsevognen klar til den 24. august. Foto: Martin Ravn

16 halve kyllinger

Lige nu er der dog ikke meget pølsevogn over vognen, da parret har taget alt inventar ud, og der er blevet vasket og skrubbet til den helt store guldmedalje. Nu skal de små småt til bygge vognen op igen, og indretningen bliver anderledes end den var tidligere. Der er blevet indkøbt små nye køleskabe og en fryser, som kan stå under bordet og så bliver der også en installeret en ovn til at langtidsstege grillkyllinger i - uden friture - og byttet om på tingene.

- Kunderne var helt vilde med det, da Shell havde sådan en ovn, og tidligere ejer, Tonny Jensen, har lovet at hjælpe os i gang med ovnen, fortæller Dorthe Eienstrand.

Udvendigt bliver pølsevognen beklædt med nyt folie.

- Førstehåndsindtrykket er vigtigt. Vognen skal være pæn og ren, og så skal det være lidt hyggeligt at komme der, og den bliver så fin, og fremover er tape bandlyst, siger Dorthe Eienstrand, med henvisning til den store mængde gammel tape, som parret har fået fjernet fra vognen.

Meningen er også, ægteparret med Alle Tiders Pølsevogn gerne vil være med til at skabe noget miljø i bymidten. Der er indkøbt borde og stole, som bliver stillet ud, når vejret er til det og der bliver også lavet et "ståbord" ved vognen, og som tidligere er der stadig gratis kaffe til kunderne.

Plan b

Hun har gået ledig siden 1. maj, da hun var en af dem, der blev afskediget på Lego, og hun duer ikke til at gå og lave ingenting, så da hun så, at pølsevognen var til salg, slog hun til.

Hun har dog ikke opgivet at få et lederjob igen, og hvis det sker, så træder plan b i kraft. Så dropper Johnny Murer sit firma og bliver pølsemand på fuld tid.

Alle Tiders Pølsevogn vil holde åbent hver dag hele ugen fra klokken 11-19 - også i weekenderne, og Guldbageren i Grindsted vil levere brød til både hotdogs og burgere.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce