Annonce
Egtved

Padelbane kan blive første etape i ny helhedsplan

Arbejdsgruppen, der kæmper for at realisere ønsket om to padelbaner i Bredsten, forestiller sig også, at discgolf kunne være et godt tilbud at have i byen. Arkivfoto: Søren Palmelund

Bredsten: En gruppe frivillige arbejder på at få etableret en padelbane - gerne to - ved siden af hallen i Bredsten. Men de ser gerne banerne som en del af en større helhedsplan for området omkring hallen.

- Det giver mening at tænke en længere strategi for hele området omkring hallen, hvor padelbanerne altså kan være første skud på stammen, siger Jan Tranholm, en af de frivillige i padel-gruppen.

I forvejen er der en motionssti på cirka 6,5 kilometer med start ved hallen. Den kunne måske udvides, så den også løber på ydersiden af anlægget hele vejen rundt.

Annonce

- Samtidig kigger vi på forskellige aktiviteter, der kunne være udenom anlægget - eksempelvis kigger vi lige på mulighederne for noget discgolf, forklarer han.

Borde og bænke, der inviterer folk til at sætte sig rundt ved sportsanlægget, er også på arbejdsgruppens liste over ønsker for området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce