Annonce
Give

Padelbane står færdig om få dage: Kun enkelte småting skal ordnes inden første kamp kan spilles

Padelbanen i Karlskov er snart klar til brug. I de hvide sække ligger sand, der bliver spredt ud over banen, inden den tages i brug. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Der findes private padelbaner rundt omkring, men banen i Karlskov bliver den første i foreningsejede af sin slags i Vejle Kommune.

Karlskov: Alle virker til at være vilde med den fremadstormende sport padel, og adskillige steder er der nye baner på vej.

Blandt de mest passionerede spillere i Danmark er Thomas Gravesen, der sammen med Givesxo-direktør Kenneth Eskildsen opfører 13 baner lige nord for Vejle, og i Jelling står der i løbet af et år to baner klar til brug, hvis det står Gormshallens bestyrelse.

Men et sted er de længere end de omtalte steder. I Karlskov er den udendørs padelbane så godt som klar til brug. Opførelsen har stået på siden december, og nu mangler kun de sidste småting, før banen kan tages i brug kort efter påske.

Hegn, lys og underlag er allerede på plads. Kun net og adgangssystemet er ikke helt på plads. Desuden skal området omkring banen udjævnes, og så skal der sås græs, fortæller Carsten Winther, der er formand for Foreningshuse.

Banen har kostet cirka en halv million kroner og er finansieret af 14 lokale sponsorer, idrætsforeningen, Foreningshuset samt friskolens støtteforening.

Efter planen skal både friskoleelever, medlemmer af Ringgive-Lindeballe IF samt andre interesserede kunne bruge banen.

Padel kan både spilles ude og inde, og i Karlskov er der altså tale om en bane under åben himmel. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce