Annonce
Vejle

Parade gennem Vejle: Kunstpartiet sætter fokus på kunst og politik

Kunstpartiet med borgmesterkandidat Guiseppe L. Bonifati, hans dronning Linda Sugataghy, den spanske skuespiller Alberto M. Guinalde og den danske soldat og kunstner Martin Nore kan opleves i Vejle fredag 2. februar. Pressefoto
Annonce

Vejle: Kunstpartiet med Guiseppe L. Bonifati i front prøvede ihærdigt i en 535 dage lang valgkamps-kampagne at blive borgmester i Holstebro Kommune. Det lykkedes ikke.

Inspireret af erfaringer med lokalpolitik og kunst kommer den italienskfødte skuespiller, forfatter, digter og teaterdirektør fredag 2. februar til Vejle sammen med Kunstpartiet for at dele sine oplevelser med vejlenserne. Det sker med arrangementet "Ciao, Ciao....Bambini & Politi-k Skolen", der er en workshop, parade og teater med fokus på kunst og politik.

Sammen med Ungdommens Teater i Vejle går gæsterne fra Holstebro i parade fra Vejle Bibliotek gennem gågaden i Vejle klokken 16.30. Når alle er tilbage på biblioteket vises gæsternes deres åbne teaterperformance i foredragssalen på biblioteket. Det sker klokken 19, der er gratis adgang, og målet er at forene mennesker gennem kunst.

Kunstpartiet bliver synligt i gadebilledet i Vejle fredag 2. februar, når det politiske teater er på besøg i byen og går parade gennem gågaden klokken 16.30 i selskab med repræsentanter for Ungdommens Teater i Vejle. Pressefoto
Annonce

Ironisk distance

"Ciao, Ciao....Bambini & Politi-k Skolen" er et kludetæppe af mindre performances, som åbner et indblik i Kunstpartiets fortælling.

Guiseppe L. Bonifati er en karismatisk mand med et godt tag på danskerne, og han inddrager publikum og udfordrer teaterformens klassiske opsætning med udgangspunkt i politikkens verden.

Med ironisk distance forholder og udfordrer forestillingen den (vest)jyske mentalitet og natur.

Kunstnerkollektivet Divano Occidentale Orientale har i mange år arbejdet sammen med Odin Teatret/Nordisk Teaterlaboratorium i Holstebro, og det er blandt andet støttet af Holstebro Kommune. Foruden Vejle er forestillingen på gæstespil i fire andre jyske byer.

Den italienske teaterkunstner Giuseppe L. Bonifati og Kunstpartiet greb forgæves ud efter den lokalpolitiske magt ved kommunalvalget. Nu afslører han hemmeligheder og strategier fra sin lange alternative valgkamp. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Gør Vejle Kunstmuseum til vaccinecenter

VEJLE

Interesse for nye Vinding-boliger overgås kun af studieboliger i København

USA

Følg med live: Trump har forladt Det Hvide Hus - snart skal Biden indsættes som USA's næste præsident

Annonce