Annonce
Ikast-Brande

Paragolferne dyster om DM i Brande

I den kommende weekend er der paragolf i Brande, hvor Brande Golfklub lægger baner til. Arkivfoto
DM i golf for handicappede finder sted i weekenden.

Brande: Den 14. og 15. september lægger Brande Golfklub baner til afvikling af årets DM i paragolf. Her bliver mulighed for at opleve gode golfspillere, som ikke lader sig begrænse af et fysisk eller psykisk handicap. I skrivende stund har 45 spillere tilmeldt sig DM, der afvikles i et samarbejde mellem Dansk Golf Union og Brande Golfklub. DM-stævnet afvikles både på klubbens 18-huls bane og på Par 3-banen fordelt med henholdsvis 32 og 13 spillere.

- Brande Golfklub har i 2019 fejret sit 25-års jubilæum, og vi er glade og stolte over, at vi netop i jubilæumsåret har fået tildelt DM i paragolf. Hermed følger vi også op på den mangeårige tradition omkring paragolf i Brande Golfklub, siger Jette Skott Kristensen, formand for Brande Golfklub.

Hun ser frem til weekenden og håber, at mange vil aflægge klubben på Nordlundvej et besøg. Denne særlige matchform holdt sit indtog i Brande Golfklub i august 2008, siden har klubben videreført denne tradition.

- Det er altid livsbekræftende at opleve fysisk og psykisk handicappede, som er så glade for livet og se, hvor fantastiske de er til at sende den lille bold af sted – hver med sit handicap. Det være sig ben-, hånd-, arm-amputerede, halvsidig lammelse med mere. Det understreger med al tydelighed, at golf er for alle, siger Kamma Bundgaard, formand for paragolf-udvalget i Brande Golfklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce