Annonce
Jelling

Parkeringstavle får ny placering: - Et genialt hoved har flyttet skiltet

Parkeringsskiltet på billedet er i denne uge blevet flyttet til en ny placering, så det peger i retning af det nyetablerede parkeringsareal til Kongernes Jelling mellem Herningvej og Kollegievej. Foto: Peter Branderup Mathiasen
Brugsuddeler Henrik Werge luftede tidligere på ugen sin frustration over misvisende parkeringsskilt i midtbyen. Nu er problemet løst.

Jelling: Mandag var Henrik Werge, der er brugsuddeler i SuperBrugsen Jelling, led og ked af, at et parkeringsskilt til Kongernes Jelling i vejkrydset, hvor Rosenvold møder Vestergade, pegede i retning af den parkeringsplads, som mange af hans kunder benytter sig af.

I dag er han en lykkelig mand, da parkeringsskiltet nu er flyttet til den nordlige side af vejkrydset med retning mod Kollegievej og det nye parkeringsareal til Kongernes Jelling, der i år er usædvanligt velbesøgt.

- Det er helt kanon, at parkeringsskiltet er blevet flyttet. Et genialt hoved har flyttet skiltet, siger Henrik Werge.

Annonce

- Jeg lagde forleden morgen mærke til, at parkeringsskiltet var flyttet over på modsatte side af Vestergade, så det nu peger mod det nye parkeringsareal til Kongernes Jelling.

Oplever effekten

Og flytningen af parkeringsskiltet har, ifølge ham selv, den effekt, brugsuddeleren havde håbet på,

- Nu har jeg selv kørt forbi det nye parkeringsareal til Kongernes Jelling, og jeg har aldrig set så mange biler parkeret på parkeringspladserne. Det var omkring klokken 14, fortæller Henrik Werge.

Dog savner han stadig, at parkeringstavlen direkte ved indgangen til det nye parkeringsareal bliver større.

- Som det er nu, signalerer tavlen overhovedet ikke Kongernes Jelling. Turisterne skal ifølge min mening bedre kunne se, at her er Kongernes Jellings parkeringsplads, når de kommer fra nord, siger brugsuddeleren.

Avisen har haft kontakt til Vej og Park i Vejle Kommune, som meddeler, at de har flyttet parkeringsskiltet. At det først sker nu skyldes ferie, fortæller de.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Annonce