Annonce
Alarm 112

Pas på hvis de er for billige: Letvægtsgasflasker stjålet fra byggemarked

Sydøstjyllands Politi har modtaget anmeldelser om tre indbrud i erhvervsvirksomheder rundt i Vejles opland. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Give/Egtved/Brejning: Man skal lige se sig godt for, hvis man får et tilbud på letvægtsgasflasker, der er for godt til at være sandt. Fra Stark Byggemarked på Hjortsvangen i Give blev der nemlig stjålet 10 letvægtsgasflasker, og det er formentlig med salg for øje, vurderer politiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi.

Indbruddet sker i tidsrummet fra lørdag klokken 13.15 til mandag klokken 06.30. Gerningspersonen har skaffet sig adgang til byggemarkedets udendørs areal ved at klippe et hegn op.

Fra Lergårdsvej i Egtved er der stjålet diverse elværktøj og svejseudstyr fra en byggeplads. Formentlig er man kommet ind gennem en ulåst port en gang i tidsrummet fra fredag klokken 13 til mandag klokken 8.

Fra en større lagerbygning på Stationsvej i Brejning er der blandt andet stjålet en bajonetsav, en stiksav, en minisav og en vinkelsliber. Det er sket mellem fredag klokken 15 og mandag klokken 7.50. /ild

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Lyntesterne finder flest smittede i Vejle: Derfor er de også glade for at pode til langt ind i foråret

Give For abonnenter

Tidligere nærradio-formand skal for retten: Tiltalt for at have raget knap en halv million kroner til sig

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce