Annonce
Læserbrev

Passager efter forsinkelser og sløjfede afgange: Det er dårlig stil fra Sydtrafiks side

Apropos de stakkels chauffører: Ikke nok med at de skal kæmpe med forsinkelser, de skal også kæmpe med ekstremt dårlige busser.
Annonce

Læserbrev: I dag (onsdag 22. januar) kunne jeg så på egen krop opleve, at man nu fra Sydtrafiks side er holdt op med at betjene DGI-huset og biblioteket om eftermiddagen.

Jeg taler her om linje 6 fra Trafikcentret til ovennævnte.

Jo, jo, de kører da, vil nogen nok sige.

Ja, måske, men jeg opdagede da, at man har valgt at tage to ture ud af drift, henholdsvis kl. 14.38 og kl. 15.38, fordi de ikke kan nå det på grund af trafikpropper alle vegne.

Det er da også rigtigt, at det nærmest er umuligt at komme gennem byen, og jeg har klart ondt af de stakkels chauffører, der skal stå model til det, men det ændrer ikke ved, at jeg ved Gud bliver godt mopset, når jeg ikke kan komme på biblioteket, som det var meningen i dag.

For når man tager to afgange ud af køreplanen (i øvrigt uden at meddele det til andre end chaufførerne), og resten er så forsinkede, at man opgiver efter have stået og frosset mere end en time, så er det f…… dårlig stil fra Sydtrafiks side.

Det er jo sådan, at linje 6 og linje 16 kører i pendulfart mellem Uhrhøj og DGI-huset, og os, der er vant til at tage busser, ved, at det netop er et problem i de to ender af ruten.

Hvorfor så ikke lade linje 6 fast køre Trafikcenter-DGI og linje 16 fast køre Trafikcenter-Uhrhøj?

Så behøver bussen ikke kæmpe med ekstrem trafik i begge ender af deres rute. Det burde kunne minimere forsinkelserne!

Vågn op, Sydtrafik!

Apropos de stakkels chauffører: Ikke nok med at de skal kæmpe med forsinkelser, de skal også kæmpe med ekstremt dårlige busser.

Enten kan de ikke lukke dørene, og bussen kan dermed ikke køre, eller som i dag, da jeg jo stod længe og ventede på 6'eren, gik lågen til chaufførsædet på linje 7 så meget i stykker, at den faldt helt af.

Hvad er det for noget at byde sine chauffører?

Mon ikke Vejle Kommune burde entrere med at andet busselskab, som måske har nogle nyere busser?!

Gunhild Nielsen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udskudt halprojekt passer idémand

Annonce