Annoncørbetalt indhold

Pavilloner til udendørs velvære er stigende i popularitet

Man ser oftere og oftere, at der er placeret pavilloner i forskellige haver rundt om i landet, og dette er også med særdeles god grund, da det er et godt samlingssted, mens pavillonen også kan benyttes som et idyllisk fristed placeret midt i naturen.

Dette indhold er sponsoreret

En pavillon åbner også muligheden for, at man kan sidde midt i sin have og holde øje med årstidernes skift, lytte til regnen på ruderne og taget og meget andet. I en pavillon kan man sidde i læ for vind og vejr, hvor man kan slappe af med læsning, en lur, eller hvad der end måtte være behov for. En glaspavillon er altså et godt haverum, der indbyder til, at man kan komme tættere på naturen i sin have. Populariteten af de udendørs pavilloner har også medført, at udekøkkener, vildmarksbade og lignende i løbet af de senere år også er steget en hel del i popularitet, og der er god mulighed for at kombinere udendørs pavillon med eksempelvis et udendørs køkken.

Pavillon benyttes som fristed

En pavillon benyttes også af de fleste som et fristed, hvor man kan slappe af og hygge sig, som man ønsker at gøre det. I forhold til udformningen af en pavillon er det også muligt at lege med formerne, hvis man eksempelvis har et firkantet hus og en rund terrasse, kan man eventuelt opstille en ottekantet eller sekskantet pavillon. På den måde kan man arbejde med formerne og implementere flere forskellige former i henholdsvis bolig, terrasse og have, hvilket gør det meget frit og giver muligheder for god indretning af haven. En pavillon er også et fristed forstået på den måde, at man kan være ude og tæt på naturen, selvom der er lidt regn og vind. Derudover findes der også velisolerede pavilloner med lavenergiglas, som sikrer, at varmen holdes ude om sommeren og inde om vinteren. På den måde kan man med en lille varmeovn i pavillonen også benytte den i de koldere måneder. En pavillon er altså et must for de haveglade – find flotte pavilloner her.

Råd til at finde den rette pavillon

Når man skal have fundet en pavillon, er der flere forskellige ting, man skal have øje for, så man finder den rette pavillon til haven. I første omgang er det vigtigt, at man finder en pavillon i den rette størrelse, hvilket skal afstemmes med den plads, man har til rådighed i haven, og den plads man ønsker at have inde i pavillonen. Det er altså en balancegang, man skal være opmærksom på for at finde den rette pavillon. Derudover skal man også finde en pavillon i det rette udseende med de rette materialer, således pavillonen passer naturligt ind i haven.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.