Annonce
112

Pebersprayen måtte frem: Havnefest endte med flere slagsmål

Sydøstjyllands Politi er til stede i Juelsminde under havnefesten - også med civilklædte betjente. Arkivfoto
Ud på nattetimerne oplevede politiet flere gange, at de måtte skride ind i forbindelse med slagsmål ved Juelsminde Havnefest. En mand fra Horsens fulgte ikke politiets anvisninger, og ordensmagten måtte derfor ty til peberspray.
Annonce

Juelsminde: Juelsminde Havnefest bød fredag aften på musik fra blandt andet Mads Langer og Johnny Madsen. Da det så blev nat, bød den på flere slåskampe. Det kan vagtchef og politikommisær ved Sydøstjyllands Politi Torben Møller berette om.

Politiet må første gang gribe ind klokken 00.33 natten til lørdag, hvor to personer indledte et slagsmål, og hvor den ene - en 24-årig mand fra Horsens - ikke havde lyst til at stoppe igen.

- Han efterkommer ikke politiets anvisninger, og vi er nødsaget til at anvende peberspray, og så standser forholdet derefter, siger Torben Møller, der også kan fortælle, at den 24-årige sigtes for overtrædelse af restaurationsloven.

Fire personer blev sigtet i forbindelse med slåskampe til Juelsminde Havnefest sent fredag. Her er det et billede fra havnefesten sidste år. Arkivfoto
Annonce

To sager på samme tid

Klokken 01.00 skete der to episoder, hvor personer sigtes for at forstyrre ordensbekendtgørelsen.

En 24-årig lokal mand var involveret i et slagsmål ved den nærliggende campingplads i byen, og det bliver han sigtet for.

- Da politiet på stedet visiterer manden, finder de også 4,5 gram hash, siger Torben Møller, og dermed sigtes den 24-årige lokale mand også for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

På samme tidspunkt blev også en 21-årig lokal mand sigtet for at råbe og være involveret i et slagsmål.

Annonce

Ønskede ikke at anmelde

Sidste sigtelse kom klokken 01.30, hvor en 24-årig mand fra Fredericia slog en anden.

- Modparten ønsker ikke at anmelde en sag, men vi sigter stadig den ene for at være voldsom, siger vagtchefen.

Juelsminde Havnefest fortsætter lørdag og søndag, hvor der også lørdag aften vil være gang i pladsen indtil først på natten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce