x
Annonce
Kultur

Penge til kulturen

14. maj fejrer Brande Amatør Orkester 40 års jubilæum med en koncert i RemisenBrande, et arrangement Ikast-Brande Kommunes kultur- og fritidsudvalg har valgt at støtte med 10.000 kr. Arkivfoto: Mikael Lund
Musiklivet fik tilskud fra kommunen.

Ikast/Brande: Ikast-Brande Kommunes kultur- og fritidsudvalg har haft den store tegnebog frem i forbindelse med udvalgets seneste møde.

Således bevilgede udvalget 50.000 kr. til afholdelsen af Klassisk Musikfestival 2020 (KMF 336) i perioden fra 31. oktober til 15. november i samarbejde med Herning Kommune.

Nskubib i Nr. Snede fik 15.000 til endnu en omgang verdensmusik. Der bliver her fem koncerter i alt i løbet af året, hvoraf den første allerede er afviklet. Nskubib havde ansøgt om 18.000 kr., mens Brande Amatør Orkester havde bedt om 15.000 kr. som økonomisk støtte til orkesterets 40-års jubilæumskoncert i RemisenBrande 14. maj.

Også her valgte udvalget at følge indstillingen fra Rasmus Byskov-Nielsen, der er direktør for børn og fællesskaber. Det betyder, at det jubilerende orkester får 10.000 kr. at gøre godt med ved jubilæumskoncerten.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Vejle

Vand fosser ud på Jennumvej

Annonce