Annonce
Ikast-Brande

Penge til overkørsler i Ejstrupholm

Det vakte bestyrtelse i Ejstrupholm, da et kommunalt vejhold i juni måned smurte et tykt lag sort asfalt ud over brostens-overkørslerne i byen. Nu forsøger kommunen at gøre skaden god igen, da der er bevilget 800.00 kroner til overkørslerne. Arkivfoto: Tom Goldenbeck Hansen
Annonce

Ejstrupholm: Byrådet har i forbindelse med budgetforliget besluttet, at der af TMU-puljen skal afholdes 800.000 kroner til renovering af ni overkørsler i Ejstrupholm.

Vej og Park havde inden vedtagelsen af budgettet sendt renoveringen af de tre overkørsler langs Østergade ved Vandværksvej, Jernbanegade og Søndergade i Ejstrupholm i udbud til udførelse i 2020.

Da der er travlhed i entreprenørbranchen, er der i forbindelse med tilbudsafgivelsen taget forbehold for tidsplanen, så renoveringen af overkørslerne måske ikke kunne komme til udførelse i 2020 alligevel. Det er derfor blevet besluttet at annullere licitationen og udbyde alle overkørslerne i et samlet udbud.

Ejstrupholm Lokalråd er orienteret om beslutningen.

Annonce

Hidsig debat

I juni 2020 var der meget debat om netop overkørsler i Ejstrupholm. Årsagen var, at et "lappehold" fra kommunens vejafdeling tog til Ejstrupholm for at udbedre nogle overkørsler, hvor brostenene var sunket. Men det gik helt galt. Løsningen blev at smøre et tykt og grimt lag sort asfalt ud over brostenene, og det var ejstrupholmerne ikke glade for. Udtryk som "makværk" og "skandale" blev flittigt brugt i den efterfølgende debat. Men nu bliver der åbenbart rettet op på tingene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce