Annonce
Navne

Per Mandrup og Timm Vladimir er med i opløb om køkkenets opfinderpris

Lederen af Culinary Institute by Vejle Erhverv, Per Mandrup, er én af 11 kandidater til at modtage Food Innovator Award på Christiansborg. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Per Mandrup er med i feltet til at modtage årets Food Innovator Award sammen med blandt andre Timm Vladimir.

Vejle: Per Mandrup, leder af Culinary Institute by Vejle Erhverv, er med i opløbet til at modtage årets Food Innovator Award, der er en personlig pris, som gives til en person, som har gjort en særlig indsats for innovationen i fødevareindustrien.

Det er sjette år, at prisen uddeles og i år foregår det på Christiansborg 5. marts.

Ud over at være leder af Culinary Institute, der holder til i Food Innovation House i Dandy Business Park, er Per Mandrup kendt for at have været leder af det danske kokke-landshold.

I alt er 11 kandidater nomineret til prisen, der er en personlig pris.

Udover Per Mandrup er det Ali Osman fra Brannatura, Rune Theil fra RockStart, Henrik Lund fra Naturli', Michael Allerup Nielsen fra Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Magnus Harrison fra AM Breweries, Solvej Feldbo fra Råhandel, Nicolai Jæpelt fra Coop Crowdfunding, Timm Vladimir fra Timm Vladimirs Køkken, Marie Nerup Mortensen fra Aalborg Universitets Hospital og Dorte Petersen fra Teknologisk Institut.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Både fagbevægelsen og arbejdsgiverne anbefaler at udbetale indefrosne feriepenge under coronakrisen

Vejle For abonnenter

Dengang blev skilsmissebørn sendt på børnehjem: Anne Marie levede hele sin barndom på Brummersvej

Annonce