Annonce
Trekantområdet

Personlig farveeksplosion og fragmenter af helheden udstilles over to weekender

Larissa Strunowa-Lübks malerier er stærke i farverne. Du kan nyde hendes malerier i de to kommende weekender hos Oscar & Friends Gallery.
Annonce

OPDATERING: Udstillingen med Larissa Strunowa-Lübke er rykket en uge frem. Derfor vil du først kunne nyde udstillingen fra fredag den 7. august og de to efterfølgende weekender.

Middelfart: En ny kunstner rykker ind i galleriet i Søndergade 65. Denne gang er det Larissa Strunowa-Lübke, der får vægpladsen i Oscar & Friends Gallery.

Fra den 30. juli til den 1. august samt ugen efter fra den 6. august til den 8. august kan du nyde de farverige malerier.

Larissa Strunowa-Lübke er født i Sovjetunionen og flyttede til Tyskland i 1995, og her tog hendes karriere som kunstner rigtig fart.

Hun har i perioden efter 1995 gjort sig internationalt bemærket og har høstet stor anerkendelse for unikke, personlige malerier.

Foto: Larissa Strunowa-Lübke

- Opvæksten, fristelsen, friheden og moderskabet er omdrejningspunktet i mine egne, meget personlige følelser, der kommer til udtryk i mine malerier. Processen med at skabe er en dialog, en afklaring af spørgsmål mellem mig og noget større. Det færdige billede er derfor et svar på utallige spørgsmål. De enkelte værker er kun fragmenter af helheden og indeholder fortællinger om meget forskellige historier, altid i det store ubegrænsede rum mellem dyb tristhed og stor lykke, siger hun om sine værker.

Udstillingen er åben alle dage i begge weekender fra klokken 11 til 18.

Larissa Strunowa-Lübke er født i Sovjetunionen og flyttede i 1995 til Tyskland. Foto: Larissa Strunowa-Lübke
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce