Annoncørbetalt indhold

Personlig shopper sætter kulør på garderobe og tilværelse!

PR foto credit

"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Det kan være svært at navigere i alverdens mode, nye tøjsammensætninger og trends. Ikke mindst hvad der er mest flatterende for dig og din kropsform, som samtidig er komfortabelt og afspejler din personlighed.

Annonce


Skabet er fyldt - men du har ikke noget at tage på…

Det er en typisk hverdagsmorgen eller timerne inden et festligt arrangement. Du er på vej ud af døren, men nu står du her igen. Foran spejlet, hvor den store tøjbunke på gulvet kun hober sig op i takt med frustrationerne. Du kigger tomhændet ind i skabet og på det tøj, du har kigget fortvivlet på så mange gange før. Det eneste du ser og står tilbage med er en følelse af, at du ikke har noget at tage på.


Lad dig friste og inspirere

Er det en situation du kender til? Har du brug for nye indspark, når det kommer til tøj, stil og styling? Eller er der et særligt event om hjørnet, hvor du nærmest er ved at være desperat i jagten på det helt rigtige outfit? Randers Storcenter tilbyder et alsidigt sortiment af nye trends, mode og populære brands, hvor der er rig mulighed for at udforske din personlige stil.


En garderobe der matcher, men ikke matcher dig?

Shopping er ikke nødvendigvis nok til at bryde den utilsigtede tøjkrise. Er du en af dem, der uanset udvalget, altid kommer hjem med en kjole, der ligner alle de andre? Eller har du til tider taget tilløb til at afprøve noget anderlede, mere modigt og opsigtsvækkende - som alligevel er endt bagerst i skabet og i øvrigt stadig hænger med prismærke, fordi det aldrig er blevet brugt?


En fin bluse til enhver lejlighed

Ovenikøbet er du måske en af dem, hvor klædeskabet er fyldt til randen og bugner af tøj - bare ikke det “rigtige” tøj. Jagten på én særlig bluse, som du i øvrigt aldrig finder, har medført en ustandselig shoppingtrang, som aldrig stilles.

Er du kørt træt i din garderobe? Drømmer du om stilsikker styling, der smitter af på humøret og tilværelsen? Lad dig inspirere, med kyndig hjælp fra en personlig shopper.


Kulørte og trendy indspark

Er det tid til noget nyt? Hop forbi Randers Storcenter og lad dig inspirere af det store udvalg og book en dag med en personlig shopper. Find og afprøv de nyeste trends, mønstre og farver - det kan være, at det er her du finder din nye stil.


"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.