x
Annonce
Vejle

Peter Ingemann fortæller: 'Og så satte hun mikrofon-senderen ned i kavalergangen'

David Siegel havde lovet sin kone, Jackie, en kopi af Versailles. Så Peter Ingemann og resten af "Størst"-holdet kom forbi. Arkivfoto: David Manning/Reuters/Ritzau Scanpix
450 campister var med til oplevelsesaften på Ny Vejle Caravan, der kvitterede med et underholdende foredrag med tv-værten Peter Ingemann.

Vejle: Går det an at invitere til en luksusaften i en udstillingshal, hvor der normalt holder autocampere og campingvogne?

Det gør dét, hvis aftenens foredragsholder er tv-værten Peter Ingemann, underholdningen er lagt i hænderne på Lune Carlsen, og man sørger for, at gæsterne får en bid god mad.

Campingfolk er nemlig vant til at hygge sig, ikke bare i deres eget selskab, men også sammen med familien og pladsens andre campister.

Onsdag aften havde Ny Vejle Caravan ryddet udstillingshallen for caravans og dækket op med hvide duge, stearinlys, scene og stande. Her skulle godt 400 mennesker spise, nyde, opleve, erfare og dele aftenen med hinanden.

Annonce

Jeg vil jo ikke gå nøgen gennem huset, hvis jeg skal have lidt at spise om natten.

Milliardærfruen Jackie Siegel - til den danske tv-vært Peter Ingemann

Folkekær tv-vært

Restaurant Vedelsborg havde forberedt maden, og pianist Martin Jønsson spillede rummet op med en række klassikere.

I andet sæt vækkede Lune Carlsen Kim Larsen til live. Men det var tv-værten Peter Ingemann, campisterne var kommet for at høre, og de blev ikke skuffede.

Vi fik både historien om Ingemanns kaotiske barndomshjem og barndomsårene, hvor Peter som 10-årig måtte bære en halv kasse øl ind i krostuen på den lokale kro ad gangen, fordi han ikke kunne løfte en hel kasse.

Men... vi var også kommet for at tage med tv-værten bag om en af hans største tv-succeser, reportageserien "Størst".

Her fik vi historien om dengang, han havde lovet chefpurseren på verdens største krydstogtskib ikke at røre noget i luksuskahytten til 250.000 kroner per uge - og som det første placerede Klør Fem på det nypolerede flygel.

For derefter at forsøge at polere det blankt igen med sin T-shirt, mens chefpurseren rystede på hovedet.

Eller da han skulle lave et tv-program om parret Jackie og David Siegel, der er ved at bygge et hus på 8000 kvadratmeter.

Den amerikanske milliardær David Siegel grundlagde Westgate Resorts, et Florida-baseret timeshare resortfirma, og havde lovet sin unge hustru at bygge en kopi af Versailles, så de kunne komme til at bo flot.

- Vi havde på forhånd fået at vide, at David Siegel ikke var interesseret i at deltage i programmet. Og at et kinesisk tv-hold var blevet smidt på porten, fordi de forsøgte, fortalte Peter Ingemann.

En kombination af held og tv-værtens til tider ubehjælpsomme engelsk gjorde, at det lykkedes ham at få flere minutter i kassen med David Siegel, nemlig da den amerikanske forretningsmand var på vej ind til byen, fordi han vidste, at det danske tv-hold skulle komme på besøg.

- Vi fik blandt andet en lille snak om hans Rolls-Royce, som han havde fået i gave af en af sine ansatte, som han havde gjort til millionær. Det var dog Jackie Siegel, der var de bedste tv-billeder i, nemlig da hun fortalte tv-holdets lydmand, at hun var nøgen under kjolen, da microport-senderen før optagelserne skulle placeres et skjult sted, fortalte Peter Ingemann.

Han var selv ved at tabe underkæben, da Jackie gemte senderen i kavalergangen.

Senere viste hun Peter Ingemann parrets kommede soveværelse på 800 kvadratmeter, fordi der skulle være plads til et køkken.

- Jeg vil jo ikke gå nøgen gennem huset, hvis jeg skal have lidt at spise om natten, lød det fra milliardærfruen til den danske tv-vært, mens hun gav Peter Ingemanns hånd et kærligt klem.

Peter Ingemann slog på, at recepten på hans succes er simpel:

- Det handler om at møde folk i øjenhøjde, sagde tv-værten, der onsdag selv tog mod de godt 400 gæster hos Vejle Caravan med et håndtryk.

Tv-værten Peter Ingemann er ikke bange for at udlevere sig selv, og hans foredrag blev derfor muntert og personligt. Foto: Flemming Larsen
Campisterne var kommet fra hele landet for at høre den populære tv-vært. Foto: Flemming Larsen
Lune Carlsen vækkede Kim Larsen til live med nogle af gavflabens største hits. Foto Flemming Larsen
Peter Ingemann stod selv i døren og gav hånd til alle campisterne. Foto: Flemming Larsen
Mange benyttede lejligheden til at få taget en selfie med tv-værten Peter Ingemann. Foto: Flemming Larsen
Peter Ingemann havde også tid til at skrive en personlig hilsen i sin nye bog. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Danmark

Overlæge: - Det er fortrinsvis de unge og raske, vi har i respirator

Annonce