Annonce
Give

Peter Jepsen hædret med Ældre Sagens Æresbevis

Den 76-årige Peter Jepsen trak sig af helbredsmæssige årsager som formand for Ældre Sagen ved foreningens årsmøde den 7. september. I den forbindelse blev den dynamiske ildsjæl hædret med Ældresagens Æresbevis. Foto: Jim Hoff
Efter 9 år i Ældre Sagens bestyrelse i Giveområdet, heraf en del tid som driftig formand, trækker Peter Jepsen sig tilbage efter at have kæmpet med helbredet det sidste halvandet års tid.
Annonce

GIVE: Det blev på mange måder et lidt vemodigt seance hos Ældre Sagen i Give, da man mandag den 7. september holdt årsmøde i Ikærhallens kantine.

Denne dag sagde medlemmerne nemlig farvel til næstformand Arne Bendixen og formand Peter Jepsen, der begge trækker sig fra bestyrelsesarbejdet.

Sidstnævnte af helbredsmæssige årsager, da han desværre både har været ramt af hård sygdom på det personlige plan og umenneskeligt hårde udfordringer rent familiemæssigt.

Det betyder, at Peter Jepsen efter ni års godt og driftigt bestyrelsesarbejde, heraf de sidste syv år som formand, havde sidste arbejdsdag ved årsmødet, hvor han både fremlagde sin årsberetning og sin farveltale til de fremmødte medlemmer.

Annonce

Farvel med stort vemod

- Det har været ni spændende år med bestyrelsesarbejde her i foreningen. Nu vælger jeg at træde tilbage af blandt andet helbredsmæssige årsager. Det har været en stor oplevelse for mig at være med i arbejdet og se den fremgang, vi har oplevet. En fremgang på 1000 medlemmer. Det synes jeg er flot, og det siger mig noget om, at vi har en stor opbakning i gamle Give kommune, konstaterede Peter Jepsen.


Selv om jeg nu træder tilbage som formand, betyder det ikke, at jeg ikke vil give et nap med i Ældre Sagen af og til. Foreningen er blevet en hjertesag for mig

Peter Jepsen, afgående formand for Ældresagen


- Det er med stort vemod, at jeg siger farvel, men det sidste års tid har taget så hårdt på mine kræfter, at jeg ikke har  det overskud jeg havde engang. Derfor må jeg desværre sige stop, fortsatte en rørt Peter Jepsen, der høstede stående bifald fra medlemmerne for både sin store indsats og bevægende afskedstale.

Annonce

Kæmpet flot for mærkesager

Hans næstkommanderende, Arne Bendixen, havde fået æren af på medlemmernes og bestyrelsens vegne at takke af med formanden og samtidig også være den, der overrakte Ældre Sagens æresbevisning til Peter Jepsen.

- Peter, du har leveret en utrættelig indsats gennem dine ni år her i bestyrelsen. Du har været med til at skaffe os markant flere medlemmer, og du har været god til at få kæmpet nogle af dine mærkesager igennem. Jeg nævner her busforbindelser og borgerservice. Derudover har du været god til i aviserne at markere dine synspunkter og her kæmpe dine slag for Ældre Sagen - og det har jo virket i flere tilfælde, lød det blandt andet fra en rørt Arne Bendixen, der efterfølgende overrakte æresbeviset til en stolt og bevæget Peter Jepsen.

Lige for en god ordens skyld skal vi lige have med, hvordan man kommer i betragtning til Ældre Sagens Æresbevis. Æresbevis tildeles en frivillig, der har ydet en særlig og betydningsfuld indsats enten som medlem af lokalafdelingen eller ved på anden vis at have udført en betydningsfuld indsats.

Og det passer jo spot on på den afgående formand!

Arne Bendixen overrækker her Ældresagens Æresbevis til sin kollega i bestyrelse, Peter Jepsen, der ved samme lejlighed gik af som formand for bestyrelsen. Foto: Jim Hoff

- Selv om jeg nu træder tilbage som formand, betyder det ikke, at jeg ikke vil give et nap med i Ældresagen af og til. Foreningen er blevet en hjertesag for mig, og det vil det blive ved med at være. Jeg bliver for eksempel gerne ved med at lave foreningens programmer, og er der ellers nogle ting jeg kan være behjælpelig med hen ad vejen, står jeg gerne til rådighed. Og så vil gerne lige sige, at det jeg har oplevet her i dag i forbindelse med min fratræden med taler og æresbevis, det overgår simpelthen alt, konstaterer en både glad og vemodig Peter Jepsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce