Annonce
Vejle Boldklub

Peter Sørensen åbner for Hallur Hansson-forlængelse: Vi er i dialog

Peter Sørensen var skuffet over de mål, Randers fik lov at score efter pausen af søndagens opgør. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Hallur Hansson scorede i VB's 4-1-nederlag til Randers søndag eftermiddag. VB-træner Peter Sørensen signalerede efter kampen, at han håber, midtbanespilleren bliver i klubben efter nytår.

Randers: Der var ikke mange lyspunkter, da VB tabte med 4-1 i Randers søndag eftermiddag. Men et af dem var færøske Hallur Hansson, som scorede et glimrende mål kort før pausen til udligning.

Han har en kort kontrakt med VB, som udløber til nytår, og VB-træner Peter Sørensen signalerede et håb om, at aftalen kan forlænges.

- Vi er i dialog med ham, konstaterede Peter Sørensen.

Annonce

- Grunden til vi hentede ham var, at jeg var sikker på, han kunne tilføre vores hold noget. Det har han gjort, og det vil jeg gerne have, han fortsat kan gøre, sagde træneren.

Jeg synes, han spillede en rigtig god kamp.

Peter Sørensen om Saeid Ezatolahi som central forsvarsspiller

VB spillede en god første halvleg i Randers men faldt med et brag kort efter pausen, hvor to indlæg fra højre side blev omsat til to scoringer. 3-1 og godnat.

- Vi gik ind til pausen med en følelse af, at det er det bedste, vi har spillet hele sæsonen. Men efter pausen fandt Randers et højere niveau, og de to mål slukkede lyset for os, sagde Peter Sørensen.

Ændrer ikke meget

VB er et mandskab, som knækker let i modvind, og den gode første halvleg blev pulveriseret af de to hurtige Randers scoringer i begyndelsen af anden. Randers kom for let til indlæggene i højre side, og inde foran kunne tremandsforsvaret ikke afvise målene.

- Det er ikke kun mod os, at Randers overmatcher sin modstander med indlæg og i boksen. Det er de måske de dygtigste til herhjemme i øjeblikket. Men derfor tillader jeg mig stadig at være skuffet over, at vi ikke kunne modstå det bedre, sagde Peter Sørensen.

Nu venter en enkelt superligakamp og to pokalkampe, inden der er juleferie. VB spiller mandag den 29. november hjemme mod FC Midtjylland og er fortsat sidst i Superligaen.

- Kampen i dag ændrer ikke meget på, hvor vi står. Der er tre point færre at spille om, og vi kan konstatere, at der er niveauforskel på os og Randers. Det er ikke så overraskende, for de er nummer tre i tabellen, og vi er sidst, sagde Peter Sørensen og fortsatte:

- Men for nylig havde vi to kampe mod de hold, vi gerne vil se om vi kan hente. Det var to kampe, som vi vandt og var bedst i, og det giver os en fortsat tro på, at vi kan få de point, som skal til. Især når vi kommer til at møde de hold, som ligger i nærheden af os.

Efter 22 runder deles Superligaen i to: De seks nederste mødes for at undgå nedrykning, mens de seks øverste spiller om metal og kvalifikation til Europa. VB kommer fra sejre over FC Nordsjælland og Sønderjyske, som begge tilhører bunden sammen med VB.

Peter Sørensen skiftede den nye venstre back Ali Adnan ind efter 59 minutter. Men han nåede ikke at vise sig frem.

- Han kommer ind på et tidspunkt, hvor Randers er overlegne. Vi får se, hvor meget mere han har at give, sagde Peter Sørensen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Bagerpar blev smittet med corona for næsten et år siden: I dag må de stadig tage en middagslur på sofaen og få hjælp til at lave romkugler

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE For abonnenter

Erhvervsområde midt i byen er dødsdømt og erstattes af 110 boliger i løbet af de kommende fire år: Det kan du vente dig

Alarm 112 For abonnenter

Politiet forbyder båthorn i Sandvad: 'I må gerne demonstrere, men det skal være i stilhed' - lokalrådsformand føler, at staten giver de utilfredse mundkurv på

Erhverv

Kæmpe tilflytning til Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart kan mærkes hos leverandør: Skal levere varme til 32.000 nye huse

Jelling For abonnenter

Vejles borgmester vidste ikke, hvornår beboerne på Center Sandvad ville flytte ind - Udlændingestyrelsens svar er uklart

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Vejle For abonnenter

Vores madanmelder gæster indisk restaurant i Vejle: Tam og kedelig oplevelse - og hvor i alverden var mangosaucen?

Vejle Boldklub

Så kom han på tavlen igen:  Dominic Vinicius scorede, da VB vandt over OB

Alarm 112

Iskolde tyve kom på besøg, mens husets ejer var i bad: Det kan være en del af noget større

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Hedensted

177 grunde revet væk: Nu vokser stor-udstykning med to etaper mere

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

Annonce