Annonce
Navne

Peter skal holde regnskab med robotterne

Peter Barnkop er ansat til at styre økonomien i DKI Logistic's fuldautomatiske kasselager, hvor robotter finder varerne frem til pakkemedarbejderne. Privatfoto
Annonce

Nyt job: Peter Barnkob er netop tiltrådt som  regnskabschef, eller account manager hos DKI Logistics A/S, der har hovedkontor i Horsens og lokationer i Køge og Herning.

61-årige Peter Barnkob bor i Odense og kommer senest fra en stilling hos GEODIS Denmark A/S i Vejle, hvor han arbejdede som key account manager. Han har desuden tidligere gennem en årrække arbejdet med salg og KAM-opgaver hos Maersk Agency i Aarhus.

Peter Barnkob kommer i første omgang til at have fokus på DKI Logistics A/S’ fuldautomatiske kasselager. På analoge lagre kører eller går medarbejdere rundt og henter varerne på hylderne for at pakke dem. På det fuldautomatiske kasselager klarer robotter en stor del af arbejdet ved at bringe varerne til medarbejderne på pakkestationer.

Det giver kunderne stor sikkerhed i håndteringen af varerne kombineret med en konkurrencedygtig pris.

Det fuldautomatiske kasselager er især attraktivt for kunder, der har sensitive, højkvalitets-produkter (såsom ure, briller, smykker, parfume, kontaktlinser, red.) med få varenumre og rigtig mange pluk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce