Annonce
Trekantområdet

Petrines far: Man står sgu sammen i Danmark

Mads Stryhn er en glad og lettet mand efter, at datteren Petrine er vendt hjem og familien har fået talt sammen.Arkivfoto

Mads Stryhn, far til Petrine Rosenlund Stryhn, er naturligvis rigtig glad for at have fået datteren tilbage, men han er også overvældet over hjælpen med at finde datteren.

Fredericia: Torsdag aften blev 19-årige Petrine Rosenlund Stryhn fundet, efter hun forsvandt mandag, hvor hun forinden havde været til årsprøve på Fredericia Gymnasium.

Hendes far, Mads Stryhn, modtog beskeden, da han selv var ude for at lede efter datteren et andet sted, hvor familien havde fået et tip.

- Det er selvfølgelig super fedt og dejligt. Og det er det på mange måder, siger Mads Stryhn.

Han fortæller, at hun blev fundet af nogle fra Fredericia, som kendte familien og tilfældigvis var i Vejle, da hun kom gående på Fredericiavej på vej ud af byen.

- Der havde hun bestemt sig for, at nu ville hun tage hjem, siger faren.

Hun er mega overrasket over det kæmpe apparat og alle folk, som det involverer på den ene eller anden måde. Nu kan hun se, hvor sødt folk har skrevet til hende, at de har tænkt på hende, og hvordan det har været fuldstændig overvældende. Det har hun ikke tænkt på, så det gør en forskel.

Mads Stryhn, far til Petrine

Styr på tankerne

Familien har fået snakket en masse, efter Petrine kom hjem, og efter de snakke kan faren til dels godt følge, hvorfor datteren havde brug for at komme væk.

- For os kan det godt være svært at forstå, men når vi lytter til hende, kan vi godt se, at det giver mening for hende. Hun siger, at nu har hun været derude og fået helt styr på sine tanker, så derfor kunne hun godt tage hjem nu. Det er mest af alt, fordi hun gerne vil nå det hele og gøre alt perfekt. Det kan være svært, når man har mange jern i ilden, som man gerne vil gøre rigtig godt, siger Mads Stryhn.

Annonce

Overrasket over opmærksomheden

Han kan også konstatere, at datteren ligger inde med nogle færdigheder ud over det normale, for i de fire dage siden mandag har hun boet det samme sted inde i en skov ved Vejle og haft nogle fantastiske naturoplevelser.

- Selvfølgelig har hun vidst, at det var forkert, og det kan være svært for os at se, hvorfor det skulle give mening. Men når vi lytter til hende, kan vi måske godt se det. Hun er mega overrasket over det kæmpe apparat og alle de folk, som det involverer på den ene eller anden måde. Nu kan hun se, hvor sødt folk har skrevet til hende, at de har tænkt på hende, og hvordan det har været fuldstændig overvældende. Det har hun ikke tænkt på, så det gør en forskel, siger han.

Annonce

Fuldstændig vildt

Datterens forsvinden har fået en masse opmærksomhed både fra lokale og landsdækkende medier, men også mange privatpersoner har delt oplysninger og taget initiativ til grupper og eftersøgninger af Petrine.

- Jeg vælger at se super positivt på det, for det har været folk, som ville hjælpe os i en meget svær situation, og det er vi super glade for. Det er svært for os at takke alle, som har hjulpet. Men det er alt fra folk, som har kigget steder, vi ikke kender, eller nogle, som har taget fri fra arbejde og gået rundt og ledt alle mulige steder. Folk har samlet grupper, som er taget af sted. Det har været fuldstændig vildt. Der må man sige, at man står sgu sammen i Danmark, siger faren.

Han fortæller også, at familiens planer nu er at få tempoet helt ned, holde noget ferie og få slappet godt af sammen.

Annonce
Børkop For abonnenter

Kæmpe solcelleanlæg er måske på vej til kommunen: Vil fylde mere end 300 fodboldbaner

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Opkøb: Juliane fra Vejle har styr på stængerne - og udvider nu forretningen

Vejle For abonnenter

Minister svarer på kommunaldirektørs fald under julefrokost: Eksborgmester trækker byrådet ind i sagen

Erhverv

Vejles 3F-formand står fast på kritik af avisafsløring: 'B.T. er gået langt over grænsen, og der har ikke været en finger at sætte på Pers arbejde'

LEDER For abonnenter

Du tager fejl, Martin: Selvfølgelig kommer en fagforeningsboss' privatliv medlemmerne ved. Det hedder demokrati, kammerater!

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Vejle For abonnenter

3F-formand til krisemøde, byråd trækkes ind i kommunaldirektørens fald, corona-smitten stikker fuldstændig af, stor rabat på kendt ejendom - og kritik af altmuligmand: Læs de seneste nyheder fra Vejle på blot fem minutter

Ny direktør skal vende minus til plus: Står det til Allan skal hele verden kende til Help Care Companys patenterede øjenskyl

Erhverv

Altmuligmand i Jelling er ked af avisartikel om snyd: 'Folk går og snakker om mig i byen'

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

Vejle Boldklub

VB er rejst langt mod syd efter bedre vejr og baner: Træningen aflyst på grund af snevejr

Vejle Boldklub For abonnenter

VB-truppen har stadig mangler: Her er tre steder, VB skal forstærke sig

Jelling

Lasse Emils møde med familie fra Kenya gjorde stort indtryk: - Det nytter, når vi hjælper

Annonce