Annonce
Erhverv

Petrowsky A/S henter erfaren kvinde til bestyrelsen

vejlensiske Petrowsky A/S har hentet Bente Damgaard, der blandt andet er bestyrelsesformand hos Skala Arkitekter, til bestyrelsen. Pressefoto
Vejle-virksomheden supplerer sin bestyrelse med Bente Damgaard, der blandt andet er bestyrelsesformand hos Skala Arkitekter.
Annonce

Vejle: Vejle-virksomheden Petrowsky A/S, der beskæftiger omkring 50 ansatte, har hentet nyt blod til bestyrelsens i form af Bente Damgaard, tidligere direktør og partner i arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen Architects og bestyrelsesformand hos Skala Arkitekter.

Det oplyser vvs- og installationsvirksomheden på Sadelmagervej i en pressemeddelelse.

Bente Damgaard kommer til bestyrelsen med en fortid som statsautoriseret revisor, som hun ifølge pressemeddelelsen vil trække på i sit nye arbejde.

- Min baggrund som statsautoriseret revisor bidrager til, at jeg har et skarpt blik for økonomien, så her vil jeg naturligvis nyde ind, siger Bente Damgaard i pressemeddelelsen.

Hun stoppede i september 2019 som administrerende direktør i Schmidt Hammer Lassen Architects efter 14 år i firmaet og tiltrådte efterfølgende som bestyrelsesformand hos Skala Arkitekter.

Hos Petrowsky A/S, der de seneste år har ekspanderet med opkøb af virksomheder i blandt andet Horsens, hvor Petrowsky i både 2018 og 2019 har overtaget konkurrerende vvs-virksomheder, beholder sin Lars Bilde sin plads som formand for bestyrelsen, mens den øvrige bestyrelse udgøres af indehaver Lars Petrowsky, hans søn Simon Petrowsky og afdelingsleder Martin Barner Andersen.

-Bente har en faglig ballast med sig og har derudover erfaring fra byggebranchen. Det er en branche, som Petrowsky navigerer i, så der er en krydsflade, hvor vi i bestyrelsen kan vende muligheder og idéer, lyder det i pressemeddelelsen fra Lars Petrowsky om den seneste tilføjelse til bestyrelsen i den familieejede virksomhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce