Annoncørbetalt indhold

Pift dit soveværelse mere op

Hvide vægge, sort sengetæppe og et gulvlangt spejl. Kender du følelsen af et kedeligt soveværelse, hvor sort, grå og hvidt er de farvekombinationer, der er gennemgående? Hvor ikke pift dit soveværelse mere op med flere forskellige farver og elementer?
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Du kan få masser af inspiration til at gøre dit soveværelse til et rum, som også føles rart at komme ind i. Rummet bliver brugt, når du skal have din skønhedssøvn for at komme gennem resten af ugen, men dit soveværelse kan så meget mere. Det er også med til at vise, hvem du er. Hop ind på bolex.dk og få meget mere inspiration til, hvordan du kan pifte dit soveværelse mere op.

Små justeringer hjælper dig på vej

Det er ikke meget, du skal foretage dig for at opnå følelsen af at træde ind i et helt andet soveværelse. Det er små justeringer, der kan hjælpe dig på vej til at indrette det helt perfekte rum for din søvn. 3 gode råd til små justeringer:

  1. Lamper
  2. Tapet
  3. Nips

Køb nogle væglamper, der kan skabe en rolig atmosfære i soveværelset. Hvis du har et sengebord, kan en flot bordlampe også være et alternativ. Opnå en hyggelig stemning med det helt rigtige lys. Husk derfor ikke at vælge en pære med for kraftigt lys. God energi giver indflydelse på dit humør og din dag. Du kan eventuelt tapetsere den ene væg i dit soveværelse. Vælg et mønster eller en farve, der giver dig god energi. Placer nogle små nips rundt omkring. Det kan skabe ro i rummet.

Det vigtigste element

I dit soveværelse er det vigtigste element din seng. Vælg den med omhu, så du opnår den bedste nattesøvn. Skab god atmosfære og rolige omgivelser med dit helt eget præg på sengen og dets unikke udsmykning. Pift soveværelset op og få en god nattesøvn.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.