Annonce
Kultur

Pinsetradition stopper: Kunstner må undvære 20 års-jubilæum

Kunstmaler Mona Thomsen fra sit hjem i Randbøldal, som i 19 år har dannet rammen for den årlige pinseudstilling i Galleri De Tre Pyramider. 20 års jubilæet må hun undvære som følge af den aktuelle coronavirus-situation. PR-foto
Annonce

Randbøldal: Hver pinse i 19 år har alle kunstinteresserede haft mulighed for at besøge Galleri de Tre Pyramider i Randbøldal. I år kunne kunstmaler Mona Thomsen have holdt 20 års jubilæum, og det havde længe været været planen, at 20 års-jubilæet skulle være den sidste udstilling i hendes hjem.

Men sådan bliver det ikke. Den aktuelle coronavirus-situation har gjort, at hun var valgt ikke at holde pinseudstilling i år.

- Jeg er naturligvis ærgerlig over ikke at kunne holde min 20 års jubilæumsudstilling i år. Men jeg har haft 19 gode pinseudstillinger herhjemme med mere end 250 gæster hvert eneste år, og det er jeg utrolig taknemmelig for, og det vil jeg glædes over mange gange fremover, siger Mona Thomsen i en pressemeddelelse.

Kunstneren er kendt for sine meget farverige billeder, hvor inspirationen kommer fra mange rejser i udlandet, men også det smukke landskab i Randbøldal, hvor hun har boet stort set hele sit liv.

Man har dog stadig mulighed for at aftale besøg i galleriet, hvis man kontakter Mona Thomsen. /vfo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Hetek satser på sikring

Annonce