Annonce
112

Pistolmænd fængslet: De sigtes også for forsøg på hjemmerøveri

Mændene forsøgte også at begå røveri mod en person i en lejlighed på Roarsvej. Foto: Google Steetview
To vejlensere på 26 og 38 år er blevet fængslet i foreløbig fire uger. De forsøgte ifølge politiet at begå hjemmerøveri på Roarsvej.

Vejle: To mænd, som blev anholdt torsdag morgen efter at være blevet set på Vardevej medbringende en skarpladt pistol, er begge blevet varetægtsfængslet i fire uger.

En dommer ved Retten i Kolding afgjorde dette ved et lukket grundlovsforhør torsdag eftermiddag.

Det oplyser vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Efterforskningscenter Midt. Han tilføjer, at den yngste af de to mænd - en 26-årig vejlenser - kærede fængslingen til landsretten.

Mændene er sigtet for våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder. Den skarpladte pistol, som anmelderen så dem med, blev fundet under en bil i området, og desuden havde mændene også seks patroner med sig til pistolen.

Annonce

Kendt af politiet

Mændene er også sigtet for, at de på Roarsvej i Vejle omkring klokken 05.25 torsdag morgen forsøgte at begå et røveri mod en person i vedkommendes lejlighed.

Begge var iført elefanthuer, da røveriforsøget blev begået, men de fik tilsyneladende ikke noget ud af deres anstrengelser og flygtede.

I stedet blev de fundet af en hundepatrulje kort tid efter, da de forsøgte at gemme sig i noget højt græs ved Vestbanevej.

Fordi grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, kan vicepolitiinspektør Carsten Thostrup ikke oplyse noget om de to mænds motiver i sagen, men han kan dog fortælle, at mændene begge er kendt af politiet i forvejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Farvel til et stykke dansk industrihistorie: Kommunens største virksomhed skifter navnet ud efter 140 år

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];