Annonce
Billund

Piyathida har været 25 år i Lego

Piyathida Tumkitja. PR-foto: Lego
Annonce

Billund: Piyathida Tumkitja, Billund, fejrer torsdag 8. oktober 25-års jubilæum i Lego-koncernen.

Piyathida, der til daglig tiltales ”Lugget”, blev i 1995 ansat som modelbygger på aftenhold i modelproduktionen, der tidligere på året var flyttet i de nye lokaler på Havremarken. Her var hendes arbejdsopgaver modelbyg, byg af æskemodeller og selling-in til butikker, udstillinger og messer rundt om i verden.

Lugget har igennem årene også taget del i modelbyggeri af diverse modeller til Legoland-parkerne. I 2002 søgte Lugget nye udfordringer som medarbejder på lageret på Højmarksvej, som blandt andet servicerer modelproduktion. I 2012 skulle der igen prøves kræfter med modelbygger-rollen.

I slutningen af 2015 blev der etableret et nyt område, der skulle servicere produktudvikling med ”Lego-sæt,” så det skulle afprøves. Opgaverne her består i at plukke og pakke det, der i daglig tale går under navnet ”volumenprøver”. Her er Lugget en del af et mindre team, der kvalitetssikrer, at det, der bliver sendt, stemmer overens med det bestilte.

Lugget beskrives af Lego som en vellidt kollega og medarbejder, der nyder stor respekt blandt kollegaer og ledelsen. I det daglige er hun stille og rolig, men når der skal laves noget sjovt, og der er brug for et godt grin, er Lugget altid med på ideen, lyder det fra Lego.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce