Annonce
Give

Pizzeria drejer nøglen om: Lukker permanent af private årsager

Udlejer Bo Them Jensen fotograferet sammen med Hussain Hassan Rizai og Morteza Sediqi, kort efter åbningen af Givskud Pizzaria i 2016. Dengang ejede Hussain Hassan Rizai pizzeriaet, men Morteza Sediqi overtog ejerskabet 1. januar 2018. Arkivfoto: Christian Mosegaard
Efter fire et halvt år lukker Givskud Pizzaria af "private årsager". Udlejeren er overrasket over udmeldingen.
Annonce

Givskud: Det er foreløbig slut med at kunne sikre frokosten eller aftensmaden ved at køre forbi Givskud Pizzaria på Vejlevej.

Pizzeriaet har på Facebook offentliggjort, at det er slut med salget af pizzaer, burgere og spareribs.

- Jeg må nu erklære, at Givskud Pizzaria har permanent lukket af private årsager. Jeg vil sige tusinde tak for de mange gode år og de mange års erfaring, I har været med til at videregive, står der på pizzeriaets Facebook-side.

- Pas godt på hinanden derude, og husk at overholde restriktionerne, så vi alle snart kan føle os frie igen, slutter opdateringen.

Det fremgår ikke, hvem den præcise afsender på beskeden er, og Vejle Amts Folkeblad har forgæves forsøgt at komme i kontakt med ejeren af Givskud Pizzeria, Morteza Sediqi.

Ifølge oplysninger fra Det Centrale Virksomhedsregister, der indeholder informationer om alle registrerede danske virksomheder, ophørte firmaet bag pizzeriaet med at eksistere 31. januar i år.


Det var da en noget overraskende oplysning på Facebook, men jeg formoder da, at de driver pizzeriaet videre.

Bo Them Jensen, udlejer


Annonce

Overrasket udlejer

Givskud Pizzeria åbnede i juli 2016. Dengang stod Hussain Hassan Rizai bag pizzeriaet, mens Morteza Sediqi var ansat. Hussain Hassan Rizai var en dag tilfældigvis kørt gennem Givskud og havde med det samme tænkt, at det ville være et perfekt sted at åbne et pizzeria, udtalte han i forbindelse med åbningen.

Inden lanceringen af pizzeriaet var der brugt flere måneder på at omdanne det tidligere autoværksted til restaurant.

Ejerforholdet ændrede sig 1. januar 2018, hvor Morteza Sediqi oprettede et nyt selskab, der ligeledes hed Givskud Pizzaria, mens Hussain Hassen Rizais firma skiftede navn og ændrede branche til tømrer- og bygningssnedkervirksomhed.

Meldingen om at pizzeriaet nu er lukket, kommer bag på Bo Them Jensen. Han er indehaver af de nærliggende Min Købmand og Min Garn Butik samt udlejer af pizzeriaets lokaler.

- Det var da en noget overraskende oplysning på Facebook, men jeg formoder da, at de driver pizzariet videre, siger han med henvisning til, at der ifølge ham fortsat er en gældende lejekontrakt.

Bo Them Jensen fortæller videre, at han ikke har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Det har ikke været muligt få en udtalelse fra den tidligere ejer Hussain Hassan Rizai.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce