Annonce
Trekantområdet

Plæneklippere stjålet fra kirker i weekenden: Vidne har set hvid kassevogn

Tre plæneklippere er stjålet i løbet af weekenden. Arkivfoto: Michael Bager
Tre græsslåmaskiner er i løbet af weekenden blev anmeldt stjålet. To af dem tilhører kirker.

Asperup/Kauslunde: En eller flere gerningsmænd har natten til søndag været på spil i Asperup og Kauslunde, hvor der er blevet stjålet plæneklippere fra tre forskellige adresser.

Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

To af indbruddene er sket i kirker. Fra Asperup Kirke blev der klokken halv fem natten til søndag 26. juli anmeldt et tyveri af en havetraktor af ukendt mærke. Anmelderen har i den forbindelse set to personer læsse havetraktoren ind i en hvid varevogn, muligvis af typen Renault Traffic. Efterfølgende skulle denne hvide kassevogn være set køre mod motorvejen.

Erik Skov fra Fyns Politi fortæller, at der er mange hvide kassevogne på vejene, og at det derfor ikke er meget at gå efter.

- Hvis der er nogen, der har noget nærmere omkring det, kan man i hvert fald sige, det var en hvid kassevogn, der var på det tidspunkt der. Så hvis nogen har opdaget et eller andet specielt omkring det, så hører vi gerne fra dem, siger Erik Skov.

Annonce

Også stjålet fra garage

Også Kauslunde Kirke havde mellem fredag eftermiddag klokken 15 og lørdag klokken 18.30 været udsat for indbrud. Her var døren til graverhuset blevet brudt op, og som det var tilfældet i Asperup Kirke, var det en græsslåmaskine, der var blevet stjålet.

En tredje plæneklipper blev mellem fredag middag og lørdag morgen stjålet fra en garage i Asperup. Anmelderen har oplyst til Fyns Politi, at naboen så en bil på den nærliggende parkeringsplads klokken cirka halv fire natten til lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Charlotte blev overfaldet og truet med kniv: De psykiatriske patienter er blevet farligere

Annonce