Annonce
Erhverv

Plads til 40 gæster: Kendt konditori udvider med større café

Vanilla Chocolatier & Konditori rykker til oktober i nye lokaler i Paladspassagen. Ejerne Gabriel Ahlgreen og Jeanette Sørensen får her tre gange så mange siddepladser, ligesom bageriet Brød by Vanilla bliver en integreret del af konditoriet. Foto: Flemming Larsen
Vanilla Chocolatier & Konditori og Brød by Vanilla flytter sammen i Paladspassagen 14. Butikken vil afspejle kvalitet og formidling, så kunderne ikke er i tvivl om, hvad ejerne står for.
Annonce

Vejle: Farvel til Tønnesgade og Nørregade - og goddag til Paladspassagen.

Indehaverne af "Vanilla Chocolatier & Konditori" og "Brød by Vanilla", Jeanette Sørensen og Gabriel Ahlgreen, flytter de to forretninger sammen under ét tag.

Lige nu er arbejdet med at renovere de nye lokaler i Paladspassagen i fuld gang, og de ventes klar til indvielse i løbet af oktober.


I Paladspassagen får vi godt 100 kvadratmeter mere, og de ekstra kvadratmeter har været vigtige for os. Vi har oplevet, at vi har fået mere og mere cafeliv.

Jeanette Sørensen


Vanilla Chocolatier & Konditori har ligget i Tønnesgade i fem et halvt år, mens Brød by Vanilla har boet i Nørregade i to et halvt år.

- Projektet har længe været undervejs. Konditoriet og bageriet flytter sammen, fordi begge forretninger mangler albuerum. Vi har i dag 180 kvadratmeter tilsammen. I Paladspassagen får vi godt 100 kvadratmeter mere, og de ekstra kvadratmeter har været vigtige for os. Vi har oplevet, at vi har fået mere og mere cafeliv, og derfor er vores 12 siddepladser i vores nuværende lokaler ikke nok, siger Jeanette Sørensen.

Hun får snart får 40 siddepladser, og Gabriel Ahlgreen slipper for at skulle løbe frem og tilbage mellem parrets nuværende to butikker.

Jeanette Sørensen og Gabriel Ahlgreen glæder sig også til at få plads til flere kursister ad gangen, når der holdes kurser udi flødebollekunsten. Arkivfoto: Mads Hansen

- Vi slipper for at have to lejemål og at skulle lave to regnskaber, siger Gabriel Ahlgreen, der sammen med sin bedre halvdel ser frem til at holde kurser for flere kursister ad gangen, når det gælder fremstilling af blandt andet flødeboller.

- Vi har her i butikken måttet sige nej til lidt større firmaer, fordi der ikke var plads til alle medarbejderne, siger Gabriel Ahlgreen.

Kunderne vil ikke være i tvivl om den nye adresse, når vi skriver oktober.

- Vi er ved at få fremstillet en stor kringle med en krone over i 3D. Den kommer til at hænge over vores facadevinduer til cafeen, hvorfra gæsterne også vil kunne komme til at se os arbejde i konditori og bageri, siger parret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Corona rammer kulturlivet hårdt: Festivalfond præsenterer regnskab med millionunderskud

Annonce