Annonce
Vejle

Planer om gourmetrestaurant i Fjordenhus

Det er endnu på projektstadiet, men der arbejdes med planerne om at åbne en gourmetrestaurant i Fjordenhus. PR-foto

Der arbejdes med planer om at åbne en gourmetrestaurant i Fjordenhus. Planerne er på projektstadiet. Føres planerne ud i livet, får gæsterne et af Vejles smukkeste view.

Vejle: Besøgende og vejlensere har i dag kun adgang til stueetagen i det ikoniske Fjordenhus via en smal gangbro, ligesom det også er muligt at gå en tur langs en anlagt anløbsbro.

Men det bliver der måske snart lavet om på.

Vejle Amts Folkeblad erfarer nemlig, at der arbejdes med planer om at åbne en gourmetrestaurant i Fjordenhus. Flere kilder i restaurationsbranchen bekræfter, at de har hørt om planerne.

Daniel Bro Schmidt, der er projektdirektør i Morten Kirk Johansens investeringsselskab, M. Kirk A/S, bekræfter, at der kigges på muligheden.

- Det er endnu på projektstadiet. Vi er lige nu i gang med at undersøge, om det overhovedet kan lade sig gøre, siger Daniel Bro Schmidt.

Han slår samtidig fast, at det i givet fald bliver i et andet selskab end det, Restaurant Remouladen på Vejles lystbådehavn drives i.

Det er også Morten Kirk Johansen, der står bag Restaurant Remouladen.

Annonce

Helt nyt koncept

Hvis det bliver muligt at føre planerne ud i livet, vil der blive tale om et helt nyt koncept, understreger Daniel Bro Schmidt.

- Der er endnu mange uafklarede spørgsmål, og det er som nævnt kun på projektstadiet, lyder det fra Daniel Bro Schmidt.

Han nævner i den forbindelse, at der ikke er nogen restaurantkæde inde i billedet.

- Bliver planerne ført ud i livet, bliver det for at give Vejle noget helt nyt og anderledes inden for restaurationsbranchen.

Har drevet restaurant i 10 år

Kirk Johansen-brødrene, Anders Kirk Johansen og Morten Kirk Johansen, gav tilbage i 2009 vejlenserne restauranterne The Lodge og Restaurant Remouladen. Restauranterne havde i begyndelse til huse på Dæmningen, hvor Vejle Bryghus også boede på det tidspunkt.

I 2013 solgte Anders Kirk Johansen sin andel til sin bror, og Morten Kirk Johansen blev dermed eneejer af The Dining Project A/S, selskabet bag Vejle-restauranterne The Lodge og Restaurant Remouladen.

I marts året efter flyttede Remouladen til klub-øen på lystbådehavnen, mens The Lodge lukkede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Både fagbevægelsen og arbejdsgiverne anbefaler at udbetale indefrosne feriepenge under coronakrisen

Vejle For abonnenter

Dengang blev skilsmissebørn sendt på børnehjem: Anne Marie levede hele sin barndom på Brummersvej

Annonce