Annonce
Debat

Podeparodien - anden og sidste del: Efter en time og 58 minutter bliver jeg oplyst (for første gang), at jeg er nr. 99 i køen

Preben Hoffmann Rosenberg. Arkivfoto

Læserbrev: Yes - det lykkedes i aftes kl. 18 at komme i en kvik kvikkø i Danmarksgade. Resultat: negativ. Så det er jo så positivt?

Og lad det straks være sagt: Dette er ingen kritik af hverken myndigheder eller enkeltpersoner, men en personlig beretning, som måske kan være brugbar information til gavn for andre.

Forsøger til morgen at få en ny tid hos læge for gårsdagens aflyste - det kan jeg så ikke. Som nærkontakt er en kviktest ikke nok - så må jeg jo finde en tid til pcr-test.

Annonce

Det kan jeg så ikke - havde været "forudseende" og reserveret en tid den 22. december for med god samvittighed at kunne være sammen med min familie.

Ringer til smitteopsporingen: "Ring senere". Forsøger igen kort efter og kommer i telefonkø som nr. ?

Efter en time og 58 minutter bliver jeg oplyst (for første gang), at jeg er nr. 99 i køen. Nu går der jo så sport i at vente - efter to timer 44 minutter og 39 sekunder kommer jeg i kontakt med en meget venlig og hjælpsom mand (Martin) - bliver næsten venner.

Martin opretter en rekvisition på to pcr-test på coronaprøver.dk. Skal dog afbestille den 22. december for at kunne komme til at bruge min rekvisition - det er jeg jo ikke meget for, da jeg hellere ville satse på en clean test den 22.

I min betænkningstid bliver jeg så fra anden side oplyst, at en test vil bonne positivt ud i op til 12 uger, efter man har været smittet. Det tror jeg ikke, Martin var klar over, og jeg har ikke kunnet finde den oplysning på nogen hjemmeside.

Jamen, så er det jo med hurtigst at få taget en hurtig test. Hvis den så viser positiv, så kan jeg jo gå ud af min selvisolation efter syv dage.

En logisk konklusion ville være at se at få en positiv test, så jeg kan være ovre det inden jul. Nå, men det har jeg sikkert misforstået: Den tror jeg så ikke helt på.

Preben Hoffmann Rosenberg

En logisk konklusion ville være at se at få en positiv test, så jeg kan være ovre det inden jul. Nå, men det har jeg sikkert misforstået: Den tror jeg så ikke helt på.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Vejle Boldklub

Lørdag hyldes de gamle helte på Vejle Stadion for en af de helt store præstationer i klubbens historie

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Erhverv For abonnenter

Good Food Group taber millioner: Krigen i Ukraine har afskåret Vejle-virksomheden fra to vigtige varer

Kultur

Pludselig modtog René et afskedsbrev med særlig besked til ham: 'Sofie' er hovedinspirationen til hans bøger - og få måneder før udgivelsesdag begik hun selvmord

Annonce