Annonce
Egtved

Podestation på vej: Snart kan man kviktestes i Ågård

Aagaard Forsamlingshus. Foto: Mette Mørk
I uge 9 og 10 kan man om torsdagen begive sig ind i forsamlingshuset i Ågård. Her vil man nemlig kunne blive covid-testet via kviktest-metoden. Og grunden hertil starter ved en snak på gaden.

Ågård: Ud over, den ganske sikkert glædelige nyhed om, at borgere i og omkring Ågård i de kommende uger ikke behøver begive sig langt væk hjemmefra for at blive covid-testet, fordi der i forsamlingshuset i Ågård bliver oprettet en podestation i uge 9 og 10, så er grunden til, at det nu er blevet en realitet, bundet op på en fin historie om samarbejde blandt borgere, lokalråd og kommune imellem.

Annonce

Fra en tilfældig snak til action

- At vi nu har fået kviktest i Ågård, oprinder faktisk fra en henvendelse, vi fik for nyligt fra en borger der var ude på en travetur. Hun havde nemlig på turen snakket sammen med en ældre dame, der ikke var tryg ved at skulle tage den offentlige transport ind til Kolding for at blive covid-testet, forklarer Else Iversen der er formand for Øster Starup Sogns Lokalråd.

Og hun fortsætter:

- Ja, og så var det, at borgeren gik og tænkte på, at det skulle der da gøres noget ved. Derfor kontaktede hun os i lokalrådet. Og vi syntes, det var en rigtig god idé, og tog så hurtigt kontakt til de rette personer i Vejle Kommune. Og nu har vi altså resultatet: At vi kan blive testet i Ågård i de næste to uger.

Else Iversen roser samtidig Vejle Kommune for at være lydhøre, når de fra lokalrådet henvender sig.

- Det er faktisk generelt, at de på kommunen er gode til at lytte til os og være med til at få tingene til at ske. Det er vi rigtigt glade for. Og så er vi også glade for at kunne opfylde ønskerne sammen med borgerne. Det er jo derfor, vi er her, lyder det afsluttende fra Else Iversen.

Man kan blive testet torsdag 4. marts og torsdag 11. marts - begge dage klokken 15 til 19 - i Ågård Forsamlingshus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce