Annonce
Alarm 112

Politi efterlyser 25-årig mand i sag om vold

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser 25-årige Omar Samir Elsaadi. Han kan både have tillagt sig skæg samt en anden frisure end på vedlagte billede oplyser politiet. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Den 25-årige mand, som Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser, har en tatovering på højre underarm med teksten ”Palestine”. Folk, der kan have kendskab til hvor han befinder sig, bedes kontakte politiet.

SØNDEBORG: Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser 25-årige Omar Samir Elsaadi, der er eftersøgt i en sag om kvalificeret vold.

Den 25-årige Omar Samir Elsaadi kommer fra Sønderborg-området, og var ifølge politiet involveret i et overfald på 25-årig mand, begået i forening med tre medgerningsmand 11. november 2019 i Sønderborg.

Den 25-årige er eftersøgt - både i Danmark og internationalt - da han er udeblevet fra et retsmøde ved Retten i Sønderborg, hvor sagen blev behandlet, og hvor de tre medgerningsmænd blev dømt.

Annonce

Omar Samir Elsaadi er som skrevet 25 år gammel. Han er mellemøstlig af udseende og cirka 182 centimeter høj. Han beskrives som værende almindelig af bygning, med mørkt/sort og kortklippet hår. Han har en tatovering på højre underarm med teksten ”Palestine”.

Politiet oplyser, at han kan have ændret udseende ved eksempelvis at tillægge sig skæg eller en anden frisure end på ovenstående billede.

Omar Samir Elsaadi er tidligere blevet opfordret til selv at henvende sig til politiet, men da det ikke er sket, har Syd- og Sønderjyllands Politi nu valgt at efterlyse ham offentligt.

Personer, der har kendskab til, hvor Omar Samir Elsaadi opholder sig, bedes kontakte politiet på telefon 114, ligesom Omar Samir Elsaadi fortsat opfordres til at kontakte politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce