Annonce
112

Politi tjekkede trafikken: 35 brød loven

Politiet tjekkede færdselsforseelser i Fredericia, og der var bid. Foto: Timo Battefeld
Trafikanter i Fredericia brød en bred vifte af forseelser. Der blev blandt andet kørt for stærkt, ligesom trafikanter brugte mobilen, mens de kørte.

Fredericia: Cirka 35 trafikanter brød loven, da Sydøstjyllands Politi tirsdag udførte en færdselskontrol i Fredericia.

Det oplyser politikommissær Poul Steffensen i forbindelse med onsdagens døgnrapport, hvor han desuden fortalte om to indbrud og en ambulance, der kørte ind i et væltet træ på Taulovmotorvejen.

I forhold til de cirka 35 forseelser i trafikken, handlede det om en bred vifte af forhold.

- Det er blandt andet hastighed, folk der ikke kører i de rigtige spor på motorvejen, vigepligtsforseelser, håndholdte mobiltelefoner og folk, der ikke har kørekort med. En bred vifte af forseelser. Så vi opfordrer til, at man følger færdselsloven, som man skal, siger Poul Steffensen om politiets færdselsfokus i Fredericia, hvor ordensmagten blandt andet var i Fredericia by, Lumbyesvej, på ringvejene og Skærbækvej.

To indbrud

Politiet har også fået anmeldelser om flere indbrud.

På Sanddal Bakke har der været indbrud i to lejligheder ved siden af hinanden. Det er sket i lejligheder, der er under renovering, i tidsrummet mellem mandag klokken 16 og tirsdag klokken 6.30. Der er stjålet en industristøvsuger, et par batteriedrevne Makita boremaskiner.

I en lejlighed på Ydunsvej var der indbrud mellem tirsdag klokken 14 og 21. Her er der stjålet ravsmykker og sølvtøj, men der er ikke overblik over, hvor meget der i alt er stjålet.

Natten til onsdag var der i politikredsen også meldinger om væltede træer på grund af blæst. I Fredericia har der dog ikke været større episoder, oplyser politikommissæren. Men på Taulovmotorvejen mellem Fredericia og Kolding - i Kolding Kommune - kørte en ambulance klokken 00.30 ind i et træ, der var væltet ind på motorvejen. Ambulancen var på vej med en patient. Højre rude blev knust, men ingen kom noget til, og ambulancen kunne køre videre fra stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

DBU: Kampen genoptages efter Eriksens kollaps

Annonce