Annonce
forside

Politiaktion på massageklinikker i Vejle: Kvinder står til udvisning

På to massageklinikker i Vejle fandt politiet onsdag to kvinder, der har arbejdet ulovligt uden opholdstilladelse. Arkivfoto

Massageklinikker i Vedelsgade og på Langelinie fik onsdag uventet besøg af politiet. To kvinder blev sigtet for ulovlig ophold og arbejde.

Vejle: Fredag formiddag blev to thailandske kvinder på henholdsvis 44 og 45 år fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding.

Kvinderne var i forvejen blevet præsenteret for hver deres bøde på 15.000 kroner, fordi de har opholdt sig og arbejdet ulovligt i Danmark.

De blev anholdt onsdag eftermiddag, da politiet gennemførte en aktion på to massageklinikker i Vedelsgade og Langelinie i Vejle, fortæller politikommissær Nicki S. Pedersen fra Efterforskningscenter Midt i Vejle.

Grundlovsforhøret handlede udelukkende om, at anklagemyndigheden krævede kvinderne udvist til Thailand.

- De er nu blevet frihedsberøvet i 14 dage med henblik på udvisning hurtigst muligt, fortæller Nicki S. Pedersen.

Kvinderne har modtaget løn for deres arbejde, og der har tilsyneladende ikke været tale om menneskehandel. Efterforskningscenter Midt regner alligevel med at kigge nærmere på arbejdsgiveren i forhold til, om der er begået noget strafbart, fortæller politikommissæren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hjulboltene var skruet af Toyota

Kultur

Marie fra Roxette er død: Hendes sidste danske koncert var i Jelling, hvor hun sad ned - og lånte en varmeblæser

Kultur For abonnenter

Vi åbner dagens kalenderlåge: Landmanden Leif kæmper for sin troværdighed hver eneste dag

Annonce