Annonce
112

Politiet deler billeder af gerningsmand: Ved du, hvem der røvede Circle K?

Arkivfoto
Efterforskningscenteret i Vejle offentliggør nu billeder af den mand, der røvede Circle K i torsdags.
Annonce

Opdatering: Torsdag den 13. marts har politiet oplyst, at den efterlyste mand har meldt sig selv. Vejle Amts Folkeblad har derfor fjernet billederne af den efterlyste fra denne artikel.

Vejle: Trods en hidtil optimisme fra politiets side om, at gerningsmanden bag torsdagens røveriforsøg og røveri mod Circle K på Boulevarden nok skulle blive anholdt, så har man nu valgt at gå ud i offentligheden med overvågningsbilleder fra røveriet.

I en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi efterlyser politiet den unge røver og beder offentligheden om hjælp til at identificere ham.

- Vores optimisme gik på billedernes kvalitet og en forventning om, at nogen i området måtte vide hvem han er. Nen vi har forsøgt med afhøringer og forevisninger her og der – uden held, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup om, hvorfor man nu offentliggør billederne.

Annonce

Fik cigaretter

Den unge mand kom i første omgang ind på Circle K stationen kort efter midnat 7. marts. Her fingerede han at have en pistol i lommen og afkrævede penge fra ekspedienten. Da der er tale om en kontantløs tankstation, lykkedes han ikke med sit forehavende.

I stedet vendte han tilbage klokken 23.37 torsdag aften.

Han truede sig til at få udleveret fire kartoner cigaretter, hvorefter han forlod forretningen igen. Gerningsmanden beskrives som en dansktalende mand på 20-25 år. Han var ved røveriet iført en mørk dynejakke og havde en lys hætte over hovedet.

Annonce

Mudder på tøjet

Han forlod butikken og løb bort i vestlig retning mod unge- og studieboligerne.

Tilsyneladende gled han på en lille skrænt bag tankstationen og tabte et par af de kartoner cigaretter, som han netop havde røvet sig til. Derfor har politiet tidligere påpeget, at gerningsmanden formentlig var mudret til, da han løb væk fra gerningsstedet.

Hvis man har information, der kan hjælpe politiet med at identificere gerningsmanden, så bedes man kontakte Sydøstjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Gæsterne strømmer ind til halv pris

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce