Annonce
112

Politiet bekræfter: Afdød person, der blev fundet søndag, er forsvunden kvinde

Redningsmandskab ledte forrige lørdag forgæves efter den 33-årige kvinde, der af forbipasserende var set falde ned fra en skrænt ved Trelde Næs. Kvinden blev søndag fundet død i vandet. Arkivfoto: Morten Killerich
Det var den 33-årige kvinde, der har været savnet siden forrige weekend, som søndag blev fundet livløs i vandet ved Trelde Næs, bekræfter Sydøstjyllands Politi.

Trelde: Den person, som søndag blev fundet livløs i vandet ved Trelde Næs, er den 33-årige kvinde, der blev meldt savnet forrige weekend.

Det bekræfter vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi mandag formiddag. Han fortæller også, at de pårørende er underrettet.

Det var forbipasserende, der søndag klokken 13.24 kontaktede alarmcentralen, da de så en livløs person i vandet. Herefter blev kvinden bjærget med hjælp fra en redningsbåd fra Trekantbrand. Søndag eftermiddag meddelte politiet, at der formentlig var tale om samme person, der en uges tid forinden var forsvundet fra omtrent samme sted, omend det ikke kunne endelig bekræftes.

Kvinden blev meldt savnet, efter en eller flere personer lørdag i sidste uge havde set hende falde i det kolde vand i det, som politiet kalder en "ulykkelig hændelse".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lis’ mand blev formentlig smittet på sygehuset: - Jeg ville gerne have haft en anden afsked

Annonce