Annonce
112

Politiet bekræfter: Iben blev fundet død i spa-bad - sagen efterforskes som drab

Det var i et spabad ved dette sommerhus i Vesterlund, at 38-årige Iben Salling Syrik blev fundet død. Arkivfoto: Børge Larsen
Sydøstjyllands Politi beder atter offentligheden om hjælp til at opklare sagen om Iben Salling Syriks død den 9. december sidste år. "Gennem hele efterforskningen har vi arbejdet ud fra, at hun er blevet dræbt," siger politiet.
Annonce

Vejle: Tirsdag morgen har Sydøstjyllands Politi udsendt en pressemeddelelse, hvor man opfordrer eventuelle vidner til at henvende sig, hvis de har nogle oplysninger i sagen om Iben Salling Syriks død.

Den 38-årige mor til en søn på fem år blev fundet død ved sine forældres sommerhus i Vesterlund om morgenen den 9. december.

Siden har politiet været meget fåmælt i sagen, men i pressemeddelelsen bekræfter man nu det, som mange i området har vidst i lang tid:

- Iben Salling Syrik blev fundet død i et udendørs spabad ved sommerhuset, fortæller politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

Han fortsætter:

- Gennem hele efterforskningen har vi arbejdet ud fra, at hun er blevet dræbt, og der er foretaget rigtig mange efterforskningsskridt af forskellig karakter i sagen. Der er skrevet over 1800 rapporter, og vi behandler fortsat sagen som en drabssag.

Det var i sommerhusets spabad - der står overdækket på dette foto - at den 38-årige Iben Salling Syrik blev fundet død mandag morgen 9. december sidste år. Politiet har hidtil ikke villet fortælle, præcis hvor den enlige mor blev fundet, men tirsdag blev der efter mange ugers tavshed sendt en ny pressemeddelelse ud om sagen. Arkivfoto: Børge Larsen
Annonce

Beder om hjælp

- Af hensyn til efterforskningen og en eventuel kommende straffesag er vi fortsat nødt til at holde kortene tæt til kroppen og sikre, at beviser hver eneste gang sikres, så de er brugbare og valide i en retssag, supplerer politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen i pressemeddelelsen.

Sydøstjyllands Politi har tidligere fået mange henvendelser fra borgere om sagen, men man vil gerne endnu engang bede borgerne om at overveje, om de måtte have oplysninger, der kan hjælpe efterforskningen. Enten i forhold til sagen eller oplysninger om Iben Salling Syrik.

Har man oplysninger, bedes man kontakte Sydøstjyllands Politi på 114. Iben Salling Syrik var fraskilt og boede i familiens sommerhus i Vesterlund ved Give sammen med sin femårige søn. Hun arbejdede meget med heste, som hun blandt andet købte og solgte.

Iben Salling Syrik ejede desuden en BMW-personbil med registreringsnummer CK 30 844. Politiet ønskler ikke at komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce