Annonce
112

Politiet efter 532 bilister blev blitzet på fem timer: - Det går alt for stærkt

Over 500 bilister kørte over det tilladte, da politiet onsdag lavede en fartkontrol på motorvejen ved Lillebæltsbroen. Arkivfoto: Claus Thorsted
Én enkelt bilist blev målt til at køre med 139 kilometer i timen på en strækning, hvor hastighedsgrænsen var 80 kilometer i timen.
Annonce

Fredericia: 532 bøder, 75 klip i kørekortet og 38 betingede frakendelser af kørekortet.

Det var resultatet af en fartkontrol nær afkørsel 59 ved Lillebæltsbroen, hvor politiet onsdag havde parkeret en fotovogn.

Der er i øjeblikket vejarbejde ved afkørslen, og hastighedsgrænsen er derfor sat ned til 80 kilometer i timen. I løbet af de fem timer, fotovognen målte hastigheder, passerede 8721 bilister, og 532 af dem kørte altså over det tilladte. Den hurtigste blev ifølge Sydøstjyllands Politi målt til 139 kilometer i timen.

- Med så høj hastighed havde man aldrig nået at bremse, hvis en ’vejarbejder’ kom til at træde for tæt på vejen. Eller hvis den forankørende pludselig bremsede op. Eller…, skriver Sydøstjyllands Politi på Facebook.

- Det går altså alt for stærkt derude! Pas nu på hinanden og ’Stil skarpt ved vejarbejde’, så alle kommer sikkert hjem, skriver politiet videre.

"Stil Skarpt – Vejarbejde kræver fokus" er navnet på en kampagne fra Vejdirektoratet, som i disse uger sætter fokus på bilisters hastighed på strækninger med vejarbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi er i kamp mod uret!

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce