Annonce
112

Politiet efter knivstikkeri: Vi har informationerne til at kunne løbe gerningsmændene op

Der blev foretaget gerningsstedundersøgelser både på Stævnen og i Skyttehusgade efter et knivstikkeri 11. marts. Arkivfoto
Der var stort politiopbud i og omkring Skyttehusgade mandag den 11. marts, efter en 29-årig mand blev stukket med kniv. De to mistænkte er stadig på fri fod.

Vejle: Der var indledningsvis en smule forvirring, efter at en 29-årig mand fra Aarhus-kanten anmeldte, at han var blevet stukket med kniv i Vejle. Det skete mandag den 11. marts.

Samme dag rykkede et stort politiopbud til Stævnen ved havnen, fordi men troede, at knivstikkeriet havde fundet sted her. Men efter nærmere undersøgelser og afhøringer, viste det sig, at det blot var hertil, at ofret var flygtet.

Knivstikkeriet havde derimod fundet sted i en lejlighed i Skyttehusgade, og politiet anholdt samme aften lejlighedens 17-årige beboer.

Men det viste sig også efter nærmere undersøgelser at være den forkerte gerningsmand.

Den 17-årige blev derfor løsladt igen, og herefter rettede politiet opmærksomheden mod to mænd, der havde opholdt sig i lejligheden flere gange op til hændelsen.

Det drejer sig om to mænd med udenlandsk herkomst, der begge er i 20'erne.

Annonce

Gode oplysninger i sagen

Her tre uger efter knivstikkeriet, er de to mistænkte i sagen endnu ikke blevet anholdt.

Det oplyser vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Efterforskningscenter Midt.

- Der er ikke sket anholdelse. Men vi har foretaget en masse afhøringer og fået nogle gode oplysninger i sagen, så vi har en forventning om, at vi kan løbe gerningsmændene op, siger Carsten Thostrup, men vil dog ikke komme nærmere ind på oplysningernes karakter og tidshorisonten for en eventuel anholdelse.

De to mistænkte mænd beskrives som henholdsvis somalisk og arabisk af udseende. Den somaliske mand er lille, kraftig af statur og skaldet. Den arabiske mand er lille og spinkel med et fip- eller fuldskæg.

Det 29-årige offer blev stukket med kniv i baglåret, efter der var opstået uenighed mellem parterne i forbindelse med, at han skulle købe et gram kokain.

Knivstikket var dog ikke mere alvorligt, end at han blev udskrevet samme aften, som hændelsen havde fundet sted.

Annonce
Forsiden netop nu
VB

Montiels lynscoring sendte VB på sejrskurs

Annonce