Annonce
Alarm 112

Politiet efterforsker mistænkeligt dødsfald på Grønlandsvej

Sydøstjyllands Politi valgte tidligt at afspærre Grønlandsvej fredag eftermiddag ved en ejendom, hvor en person blev fundet død. Foto: Flemming Larsen
Sydøstjyllands Politi undersøger et dødsfald, de i første omgang betragter som mistænkeligt, på en ejendom på Grønlandsvej.

Vejle: Sydøstjyllands Politi var talstærkt til stede på en ejendom på Grønlandsvej syd for Vejle fredag eftermiddag og aften.

Politiet valgte dog at holde kortene helt tæt til kroppen og nøjedes med at bekræfte, at der blev arbejdet på stedet med en "politiforretning", men at der ingen anholdte var i sagen.

Lørdag morgen løftede vagtchef John Skjødt sløret for, hvorfor politiets teknikere blev tilkaldt efter en anmeldelse, der indløb klokken 15.08.

Annonce

Tager sine forholdsregler

- Der er sket et dødsfald, og vi finder personen på adressen under omstændigheder, som gør, at vi betragter det som et mistænkeligt dødsfald. Derfor tager vi vores forholdsregler, som vi altid gør for ikke at miste noget uopsætteligt i efterforskningen, hvis det viser sig at være mere alvorligt, end vi regner med, at det er, siger vagtchefen.


Vi er nødt til at afvente undersøgelsen af de nærmere forhold og en obduktion, inden vi kan konkludere noget.

John Skjødt, vagtchef Sydøstjyllands Politi


Han ønsker ikke at fortælle yderligere om omstændighederne eller afdøde, selvom de pårørende er informeret.

- Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, det er en kvinde eller mand, eller om det er beboeren, der er tilmeldt adressen derude, fortæller John Skjødt.

Han uddyber, at situationen er uændret i forhold til fredag aften, hvor teknikerne fortsat arbejdede på stedet klokken 22.

Annonce

Spærrede Grønlandsvej

- Vi er færdige med undersøgelserne derude, men vi er nødt til at afvente undersøgelsen af de nærmere forhold og en obduktion, inden vi kan konkludere noget. Men som sagt kører vi sagen som et mistænkeligt dødsfald, siger John Skjødt.

Teknikerne afsluttede deres arbejde omkring klokken 23, men vagtchefen forventer ikke, at politiet kan konkludere noget i sagen i løbet af weekenden, da resultatet af undersøgelserne først forventes at foreligge mandag.

Sydøstjyllands Politi valgte tidligt i fasen at afspærre Grønlandsvej og ledte i omkring en time trafikken uden om strækningen foran ejendommen, som ligger tæt på køreteknisk anlæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Stadsarkitekten afviser kritikken af vandkunsten ved Vejle Rådhus: 'Det fungerer både til hverdag og fest'

Annonce