Annonce
112

Politiet efterforsker voldsepisode

Politiet har anholdt en 50-årig mand fra Sdr. Omme. Arkivfoto
Annonce

Brande: Politiet har hele natten været i gang med at efterforske en alvorlig voldsepisode, som fandt sted på en adresse på Stationsvej i Brande omkring klokken 22 tirsdag aften.

Klokken 00.26 modtog politiet anmeldelse om, at der var fundet en større mængde blod i en opgang på Stationsvej, og politihjemmeværnet blev tilkaldt for at afspærre gerningsstedet. Senere på natten lykkedes det politiet at finde frem til en 31-årig kvinde på en adresse i Vandel; kvinden oplyste selv, at hun var blevet gennemtæsket, hvorefter hun var flygtet.

Omkring kl. 07.45 skred politiet så til anholdelse af en 50-årig mand fra Sdr. Omme, som mistænkes for at stå bag volden. Ifølge politiassistent Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning virkede manden temmelig forvirret og desuden meget lidt meddelsom. Indtil videre tyder det på, at manden var indblandet i noget tumult med en anden mand samt den forurettede kvinde ved 22-tiden, men Bent Smedegaard understreger, at der ikke er noget der indikerer, at der er benyttet kniv eller andre former for våben.

Efterforskningen fortsætter i dag for at få klarlagt hændelsesforløbet til bunds. Her til formiddag arbejder politiets teknikere således fortsat på at sikre spor på gerningsstedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Danmark For abonnenter

20-årige Sofie døde i badekar på bosted: Medarbejdere makulerede vigtig badeinstruks

Annonce