Annonce
112

Politiet efterforsker voldsepisode

Politiet har anholdt en 50-årig mand fra Sdr. Omme. Arkivfoto
Annonce

Brande: Politiet har hele natten været i gang med at efterforske en alvorlig voldsepisode, som fandt sted på en adresse på Stationsvej i Brande omkring klokken 22 tirsdag aften.

Klokken 00.26 modtog politiet anmeldelse om, at der var fundet en større mængde blod i en opgang på Stationsvej, og politihjemmeværnet blev tilkaldt for at afspærre gerningsstedet. Senere på natten lykkedes det politiet at finde frem til en 31-årig kvinde på en adresse i Vandel; kvinden oplyste selv, at hun var blevet gennemtæsket, hvorefter hun var flygtet.

Omkring kl. 07.45 skred politiet så til anholdelse af en 50-årig mand fra Sdr. Omme, som mistænkes for at stå bag volden. Ifølge politiassistent Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning virkede manden temmelig forvirret og desuden meget lidt meddelsom. Indtil videre tyder det på, at manden var indblandet i noget tumult med en anden mand samt den forurettede kvinde ved 22-tiden, men Bent Smedegaard understreger, at der ikke er noget der indikerer, at der er benyttet kniv eller andre former for våben.

Efterforskningen fortsætter i dag for at få klarlagt hændelsesforløbet til bunds. Her til formiddag arbejder politiets teknikere således fortsat på at sikre spor på gerningsstedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Vejle

Se de nyeste smittetal her: Nu er Vejle kommet under en nærmest magisk grænse

Annonce